Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epp

dziwny facet/cd

Polecane posty

Gość epp

Dlaczego on mnie olewa??Najpierw sie zangozował w tą znajomośc(moze tak to okresle nie byłam dla niego zwykła kolezanka).a teraz kiedy nie wiem o co mu chodzi niechce zemną rozmawiac.Twierdzi ze jak bdzie miła czas to się odezwie i porozmawiamy. Czy to nie jest trzymanie kogoś w niepewności?Totalne olewanie drugiego człowieka?A przede wszystkim ignoracja i brak szacunku do kobiety?Czy nie mozna tego wyjaśnić skoro te osoby cos kiedyś łaczyło?

Gość dokładnie
masz racje zasługujesz na wyjaśnienai. Choćby tobyła najgorsza prawda ale trzeba mówić co i jak stawaic sprawe jasno!!!!!!

Gość co lepsze
a czy chcesz poznac prawde czy nie lepiej zostawiac to tak jak jest...........

Gość Alicja czarodziejka
Ratuuunku😭

Gość epp
Jeżeli ona sie stakle zadręcza i nie wie o co mu chodzi ?kiedyś było dobrze a jak pojawiąły sie problemy to najlepiej udawać że się nie ma czasu i jaks ei bdzie miało czas ro sie porozmawsia czy to jest najlepsze rozwiażanie?

Gość epp
ale sama miałas nie jasności odnośnie tego tematu :)))))))))))))))

Gość epp
czyli twoim zdaniem ala jest tak jak facet interesuje sie kobietą to jest spoko a le jak juz mu sie ona znudzi albo nie jest nia zainteresowany to niema co wyjaśniac tylko milczeć a facet znajdzie sobie inną ofiare to jest najlepsze rozwiazanie?

Gość epp
a pozatym ala zauważ ze on twierdzi ze jak bdzie miał czas to porozmawiają?Czy on jej nie robi nadziei?

Gość zainteresowana bo w podobnej..
wiesz co jestem w podobnej sytuacji....Facet najpierw zemna krecił było fajnie idealnie nawet. każdy mówił pasujecie do siebie!!Ale niewiadomo co i jak nagle wszystko sie skończyło. chciałam to wyjaśnić próbowalm nawet ale on nic....ja siezadręczałam myslac że to moja wina że to ja coś zrobiłam a on nic dalej. Moim zdaniem on powinien jej wyjaśnic swszystko co było przyczyną tego a nie tak pisąc nie mam czasu jak bdę miał to sie odezwe i porozmawiamy. tz że ja trzyma i daje jej nadzieje a to już nie wpożądku!

Gość epp
Tak to nie wpożądku!!bo jesli ktos najpierw czegoś chce i pisze do kogoś telefonuje wysyła sms (tak jak normalne pary to robiom) A pożniej jak są problemy (bo nie wiedomo o co mu chodzi) to najlepsze jest milczenie a nie postawienia sprawy jasno widze ze sieangażuj a ja naprawde niechce ci robic nadziei bo nie bdziemy razem.i kobitka ma sprawe jasna! a tu ani wytłumaczenia ani rozmowy ia tak sobie można czekac w nieskończonośc!!

Gość misiek sisiek
Jesli juz na samym poczatku tej znajomosci wiedzial, ze nie beda razem, to mogl jej to juz wtedy powiedziec!! Ale tego nie zrobil, nie zrobil tez nic co by mialo ta znajomosc przerwac! Koles Utrzymuje ze sie spotkaja i pogadaja jak tylko znajdzie czas. Ale do cholery tego czasu jakos nie znajduje!!! W co on gra w jaka dziecinna zabawe???

Gość epp
On jej robi cholerną nadzieje a ona sie zadrecza i to jest w pożadku!!!!!!!!!!!!!!

Gość misiek sisiek
I chyba najlepsza nawet najgorsza prawda!! Jesli taka jest. Dziewczyna powinna poznac prawde jakakolwiek by ona nie byla! Nalezy jej sie bo w przeciwienstwie do tego kolesia zachowuje sie normalnie!

Gość maaaartynka
zasługuje na poznanie prawdy i to w dodatku kazda dziewczyna!!Nie ważne jeżeli sie angazowali to powinni to wyjasnić na jakim etapie jest ta znajomośc. a pozatym nie wolno robić komus nadziei zatrzymywac go robic sobie wyjscie awaryjne.

Gość misiek sisiek
Tak jak mowilam na poprzednim topicu, podejrzewam ze koles nie chce tej znajomosci, ale nie chce tez zrezygnowac z takiej fajnej kobitki, bo potem kumplom bedzie sie mozna pochwalic ze taka fajna kumpele mam!!!!! Co mu szkodzi kolejna wielbicielka, nigdy ich za wiele......

Gość misiek sisiek
Koles jest typowym facetem.... I zal mi facetow...

Gość misiek sisiek
Koles jest typowym facetem.... I zal mi facetow...

Gość eppp
To nie facet bo facet umie załatwić sprawy a nie ucieka współczuje mu w dalszym zyciu z komunikacji i załatwiania spraw to on ma umnie minusa albo oblał egzamin:)))))))))))))))

Gość misiek sisiek
Wlasnie facet nie umie zalatwic sprawy!! Zaden!!

Gość zorzunia
nie umie tz nie facet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość misiek sisiek
To logiczne ze nie umie! Bo to facet!!!

Gość zorzunia
faceci nic nie umieją oni nie wiedza co to uczucia i wogóle

Gość misiek sisiek
Exactly!!

Gość zorzunia
faceci to dzieci!!!!!!!!!trzeba im wszystko mówic i pokazywać co w danej chwili maja robić.Panowie myslcie troche!!!!!!!i odwagi my niegryziemy!!!!

Gość misiek sisiek
Boja sie tchorze nas kobiet i tyle.....

Gość zorzunia
a jestem ciekawa czy koledze terz by tak powiecział pogadamy jak bde miał czas odrazu by powiedział kolo halo rozmawiamy i zalatwiamy sprawe a pozniej browarek nie traktuj mnie jak powietrza !!!!!!!ale laske to mozna wodzic za nos!!!!!

Gość misiek sisiek
I wiecie co mnie jeszcze wkurza?? Ze potrafia sie znalezc takie laski, ktore w takiej sytuacji trzymaja strone goscia!!! Zalosne!! I jak miedzy nami kobietami ma byc dobrze skoro kiedy tylko jakies wychodza z inicjatywa to znajda sie takie ktore wszystko zburza??? Zal mi takich panien... Kobiety powinny sie wspierac w takich sytuacjach a nie najezdzac na siebie!!

Gość zorzunia
dokładnie kobiety powinny znależć fajne rozwiazanie które by pomoglo tej lasce a facetowi dac nauczke ze tak sie nie robi co zwami kobitki!!!!!!!!!!!!!Co to wam pasuje!!!!!!!!

Eh faceci są żałośni ... szkoda sie wypowiadać bo i tak do końca nie wiadomo co mu siedzi w teł łepetynie. Sam nie wie czego chce , pewnie brakuje mu jakiejś piątek klepki Nie martw sie autorko topiku, jesteśmy z Tobą :-)

Gość epp
dziekuje za wasze wsparcie to miłe:))))))))))))))))