Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peienka

Restauracja Klasyka Zabrze

Polecane posty

Gość peienka

Witam. Czy ktoś może polecić na wesele restaurację Klasyka W zabrzu??Bardzo mi sie podoba ale znalazłam jakieś negatywne opinie na forum gastronomicznym i nie wiem czy te opinie to prawda czy zazdrosa konkurencja...chciałabym uniknac rozczarowan zwłaszcza w dniu wesela...prosze o jakiekolwiek informacje.pozdrawiam

Gość dziabong
Witaj, niedawno znajomi robili tam wesele ... niby wszystko ładnie ale jedzenia było mało - za mało na wesele. Niektórzy wyszli głodni. Co do jedzenia tam - bylam tam pare razy i na kuchnię nie można narzekać - jest dobra. Ja robię Pod Kasztanami. Kiedy planujesz ślub?

Gość peienka
ślub planujemy dopiero na 2009 ale już szukamy. Klasyka nieżle sie prezentuje ale właściciej jest odpychający. Robił wrażenie cwaniaczka. Słyszałam też ze ma za mało kelnerów jak na obsługę kilku sal jednocześnie.i cenę podał dość wysoką jak na to co oferuje. Chyba zdecydujemy się na "Biały dom"w Czerwionce mimo że jest dość daleko od nas,czyli z Rudy Śląskiej. Słyszałaś jakieś opinie o tej resteuracji??jak na razie mam same dobre ale nie chciałabym zeby nas coś zaskoczyło. A Ty na kiedy planujesz??pozdrawiam:)

Gość MARCUS
Również słyszałem dużo pozytywnych opinii na temat Białego Domu. Mamy tam wesela jeszcze w tym roku i wówczas sam ocenię poziom usług. Jednak od Młodych słyszałem dużo pochlebnych recenzji. Pozdrawiam Marcus http://videobeta.com/

Gość dziabong
peienka - ja mam 6 października "pod kasztanami" w Zabrzu (stad jestem) - załatwialiśmy rok temu a dokladniej tez w październiku. Jak bedzie - to nie wiem - też słyszałam pochlebne opinie ale zawsze strach jest!!! Co do czerwionki nie mam pojęcia - nie słyszałam. A w Rudzie podobno jest jakaś parkowa fajna ale nie wiem dokładnie. Na forum zabrzańskim na gazecie.pl jest taki wątek poszukaj :-) Pozdrawiam

Gość peienka
dzieki za info! a w parkowej bylismy i nam sie nie podobało.Przede wszystkim fatalny wystrój

Gość dziabong
w Zabrzu koło DHL (maciejów) jest Dom Weselny zobaczcie tam.

Gość gosc007
Ja bylam na weselu w "Zabrzańskim Goscińcu" i tam chcialabym miec wlasne wesele !!!poprostu jedzenie , obsluga, wystroj CUDO !!!Z czym takim sie nie spotkalam mnostwo jedzenia obsluga bardzo mila no i wystroj idealny na takie imprezy :) bardzo polecam .

Gość dziabong
Ale cen nie mają super. co do menu to jakieś takie super wykwintne za duuuże pieniadza.

Gość peienka
Hej Dziabong.Możesz mii podać jakieś namiary na ten dom weselny?nie moge znależć nic w niecie...

Dzwoniłam tam specjalnie dla Ciebie. Cena 120 zl od osoby bez ciast, napojów i wódki. Nie byłam tam ale znajoma mówiła ze całkiem fajnie. każdy ma inny gust. Brylant. Restauracja tel/fax. 0 32 375 06 70 Wolności 63

Polecam Biały Dom w Czerwionce, bardzo ładnie, dobre jedzenie, samam mam tam wesele w kwietniu :)

Gość peienka
Dzięki Dziabong.Kochana jesteś.Sorki że sie nie odzywałam ale dziś wrociłam z wakacji.pozdr

Nie ma za co poczekaj jeszcze pare dni dam Ci znać jak pod kasztanami było :-) Pozdrawiam

Gość klasa
Super Kalsyka byłam tam 11. 10.08. i napisze może tak : Super ,super ! a jeśli przyjęcie to tylko tam. Zadowoleni goście w 90 % ten 10 % to dzieci.Polecam

a ja polecam wam Chatę Rajculi na Mikołowskiej bodajze przed Paniówkami nie jest drogo obsługa rewelacja a jedzenia po uszy. Przede wszystkim smacznie ale dla par ktore lubią stylgóralsko ślaski

Gość Binka_83
Witajcie:) Ma ktoś dobre zdanie na temat Klasyki w Zabrzu??? Roię tak wesele w maju. Proszę o opinie. Czy ktoś roił może wesele na 3 salach?

Gość gosia1916
witajcie moze ktos powiedziec jak tam wyglada wesele? robie tam w czerwcu na salach na dole prosze o odpowiedz

Gość O&G
Właśnie odpoczywamy po naszym weselu w Klasyce. Było super! :) Jedzenia dużo - goście mówili że są objedzeni bo pyszne ale nie dają już rady jeść, Panie menadzerki starają się pomóc jak mogą w przygotowaniach, wegetariańskie jedzenie dla 3 gości - żaden problem i podobno pyszne; obsługa szybko się uwijała - było nasze wesele na 30 os i drugie mniej więcej na podobną i nie było problemu, szybko reagowali na sugestie, przy 2 imprezach na pierwszym piętrze (nasza sala secesyjna i drugie na błękitnej) i 2 DJ'ach nie było żadnego konfliktu - w ogóle się nie słyszeliśmy przy dość głośnej muzyce na obu salach. Nasz ślub był w piątek i dostaliśmy 20% zniżki od normalnej ceny menu. Bardzo polecamy jak się chce mieć spokojną głowę i nie musieć zastanawiać się czy na sali wszystko wypali. :)