Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcoweczka

29.03.2008 - coraz bliżej!

Polecane posty

Gość marcoweczka
kurde no dzieki za fotki, nie rozumiem czemu wszyscy mowia ze twoja suknia jest jak beza- ja tak nie uwazam jestes szczupla i bardzo ladnie w niej wygladalas. pozdrawiam ....

to nie ja na tej fotce!!! ja wygladam jeszcze szczulpej ;) ta suknia jest na lasce od ktorej ja zakupilam. na siebie ją zaloze 13.10.2007 , w sobote ide kupic buciki ;)

Gość marcoweczka
upsss sorry ale czytam nie uwaznie.... :) wybacz w pracy jestem i musze uwazac na szefa bo on by mi zaraz pokazal wesele jakby zobaczyl jak pracuje:P

Gość marcoweczka
ale mimo wszystko ladna jest ta suknia....

Gość kwietniowa
a móm wielki dzien będzie 19 kwietnia 2008

Gość marcoweczka
witam wszystkie szczesliwe przyszle zony:) mamy juz fotografa:P ale sie ciesze. za rowniutkie 7 miesiecy nasz najwspanialszy dzien....

Gość Alexx
Witam, mi się akurat udało 23.03.2008 :):) Mama nadzieję że pogoda będzie ładna:) Pozdrawiam!

Gość kwietniowa
Ja tez mam nadzieje na ładną pogodę. Oby tylko śnieg nie padał. Bo wiecie kwiecień plecień.....

Gość milianas123456
feni!!! ja też mam ślub 5 kwetnia 2008 :) pozdrawiam :)

Gość Alexx
No my w sumie mieliśmy mieć 21 czerwca 2008 ale nie było wolnych sal;/, więc mój ukochany Tofik podjął męską decyzję i przełożył na 23 marca:) Stwierdził że lepiej przełożyć "w przód" niż "w tył" i tak już zostało;p. A jak Wam dziewczyny idą przygotowania? Co już macie załatwione a co jeszcze przed Wami? Pozdrowionka serdeczne :):) [url=http://www.waszslub.pl]http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008032300900930.png