Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohydna blondyna

tleniona lalka to ja

Polecane posty

Gość ohydna blondyna

dziewczyny, zafarbowalam sobie w domu wlosy na blodn i wyszl ZA JASNE!!! Wygladam jak tleniona lalka z tymi kudlami! Czy moge je zafarbowac jeszcze raz na ciemniejszy blond, ale tym razem u fryzjera? Czy moze na te zrobic ciemniejszy balejaz? Co radzicie? Prosze o rady...

Gość poradzcie cos prosze
wygladam jakbym miala wlosy ze slomy...:(

Gość ZROB SOBIE
balejaz np , czekoladowe pasemka. Slicznie wygladaja na takich jasnych włosach :)

Gość ohydna blondyna
ale wydaje mi sie, ze bede miala za duzy kontrast na glowe...bo takie jasne razem z czekolada? Jak to wyglada? Znasz moze jakas stronke, gdzie jest zdjecie?

Gość ej prosze poradzcie co mam
zrobic

Gość ja tez niestety
No to nie sama mam problem, fryzjerka nalozyla mi blond balejaz i w niektorych miejscach dala ciemne, prawie czarne pasemka, tragicznie to wyglda i ryczec mi sie chce. Mowilam ze nie chce ciemnego, a ona zrobila swoja koncepcje i mam tragedie na glowie! jak zebra wygladam, biala z czarnymi paskami

Gość trgt
ja bym zrobila jakies sredniego blondu pasemka :P

Gość white westie
mi tez sie to przydarzylo niedawno. a ze byla to niedziela rano, a w poniedzialek do pracy, sama zafarbowalam na inny odcien blondu i wyszlo bardzo ladnie.

Gość a moze balejaz
ale koniecznie w odcieniach blondu? ja swoja droga tez tak kiedys zaszalalam :-o i malo ze wyszlo paskudnie, to wyslalam meza do sklepu nalozylam ciemniejszy blond, wyszlo za przeproszeniem sraczkowato i ostatecznie pomogl mi fryzjer :) ps. dobrze ze nie musialam kupic treski ;)

Gość timbim
Może zamiast balejażu wystarczy szampon koloryzujacy ? Pallette ma takie szampny w saszetkach, rózne odcienie do włosów blond, nadają miodowy odcień. Koszt ok. 6 zł.

Gość timbim
Szampony koloryzujące nie niszczą włsoów tak jak farby, nadają połysk.

własnie wróciłam od kumpeli,też zrobila sobie taki blond,ze głupio jej było wyjśc na ulicę, zrobiłam jej pasemka średnim blondem,kontrast jest ale nie za duży i wygląd dużo lepiej.

Gość a jaka farba robiłas
???????

Gość ohydna blondyna
Robilam Garnier Natea nr. 100 Palette nie moge uzywac, bo mnie bardzo uczula. Myslicie, ze balejaz w ciemnieszych blondach np. 2 odcienie nie wyjdzie ladnie? Mnie jest najlepiej w blond wlosach. Mialam inne odcienie juz, ale zle sie w nich czulam i wygladalam starzej. Naparwde- Dlatego wlasnie uparlam sie troche na blond.

Gość ohydna blondyna
no i zrobilam balejaz z dwoch troche ciemniejszych kolorow (tez blondow) i wyglada suuuper :D

Gość pewnie..
Pewnie, zrób sobie czekoladowe pasemka, będziesz wyglądać jak skunks -_-

nie rib balejazy. to takie polskie!!!! idz do fryzjerki i powiedz ze chcesz jakis klasyczny blond. prosze, nie rob balejazu. to jest okropne. jak ja tego nie znosze.jak ta dziewczyna anarysunku. wez ze soba rysunek i pokaz jej co dokladnie chcesz. bo te glupie fryzjerkli nigdy nie robia tego co im sie kaze

Gość ohydna blondyna
czytajcie uwaznie!! NIE mam zadnych czekoladowych pasemek kobiety!!Mam balejaz w odcieniach miodowego blondu i karmelowego. Razem z moim jasnym blondem wygladaja super!! I to kompletna bzdura, ze belajaz "taki Polski". Mieszkam od lat w Niemczech, w Stuttgarcie i wierz mi, balejaz polski na pewno nie jest. Malo widozcnie widzialas.