Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elvira81

Wszystko oproc jednego, ale czy jest wazne ??

Polecane posty

Gość Elvira81

Dziewczyny mam problem, potrzebuje pomoc. Spotkalem faceta, przystojny ale nie tak za bardzo, dobrze nam jest ogolnie, bardzo dobrze, rozmawiamy ze soba godzinamy bez problemu. Czekalismy troche zeby pojsc do lozka, ale w tym jest problem, zanim opowiem co jest to musze dodac ze nie myslalam ze to dla mnie ma duzego znaczenie :( mysle ze dla mnie on ma troszeczke za malego :( tak na oko to jak trzymam jego malego w rece to tylko wystaje czubek, czy to jest normalne ? Czy to ja mam problem czy to on. Nie jest wazne ale jest, juz nie wiem, prosze o rade.

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
są faceci z różnymi najpierw idź z nim na całość...nie ważna długość tylko grubość i technika...może się okazać ze mimo niepozornego wyposażenia facet jest w łóżku super...nie powinnaś wyrokować przed. a rozmiary takie też mają swoje zalety (przy oralu i analu np.)...powód do zmartwienia będziesz miała jak sie okaże, że w żaden sposób ten rozmiar nie daje ci satysfakcji

Gość Delvimek81
Wiem ze technika sie liczy ale mysle ze ma mniejszego niz nawet takiego sredniego. Nie mowilam ze tylko czubek widac, tylko ze jak w reku trzymam jego malego od dolu to sam czubek wystaje mi z reki. Z gruboscia to nie ma problemu, trudno mi jest mowic o tym bo nie szukam zadnego wielkiego tylko troche, no po prostu nie myslalem ze sa az takie male. Kolezanka mowila ze ciesto sie zdarzaja mniejsze i ze facet srednego jak sie ma to juz dobrze a duzego to jeden na tysiac. Jak to jest z wamy, przyznaje sie ze to moj pierwszy :(