Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawy nr któryś tam

pytanie do bab

Polecane posty

Gość prawy nr któryś tam

Czemu jak jest wam źle z facetem to większość z was robi dobre minki i puszcza się na boku zamiast próbować rozwiązać problem albo zwyczajnie odejść? I czemu jak już się dowiedzą wasi partnerzy o tym, że ja zdradziliście to dorabiacie do tego jakąś ideologię, że to jego wina bo coś tam a nie wasza, że się puściłyście i zwalacie wszystko na niego? I czemu tak się boicie odejść tylko puszczacie się na boku bo mówicie coś takiego, że strasznie boicie się zostać same? Czy to, że kobieta jest przez jakiś czas sama to znaczy, że świat sie jej zawali i nie będzie mogła żyć? I wogóle czemu to jest tak, że wszędzie facet to okrutna świnia i straszny jest tylko dlaczego 90% jak nie ma faceta to udaje twardą ale tak naprawdę jest tym zalamana? Pytam się o to ja 21 letni prawiczek pewnie dlatego bo nie rozumiem między innymi tych rzeczy. Nie jestem romantykiem ale wiem, że kobiety mówią zawsze co innego a co innego robią.

kazdy facet co innego mowi, co innego robi i jeszcze co innego mysli, wiec nie czepiaj sie :P

Gość sfsfdjlkjkqer
spadaj do przedszkola kałożerco pierdolony!!!!!!! poza tym nie mówi się baba tylko kobieta albo Pani Ty męska kurwo niedorozwinięta!!!!!!!

Gość prawy nr któryś tam
no to do kobiet

Gość prawy nr któryś tam
na żywo byś mi tego nie powiedział, ale już pomijam to

Gość prawy nr któryś tam
ale przecież wiadomo, że facetowi chodzi o sex, a jak się zakocha to także o miłość, nie ma takiej hipokryzji jak u kobiet, że są z facetami, mają jakieś problemy i puszczają się na boku udają, że jest OK zamiast odejść

Gość prawy nr któryś tam
i dorabiają jakąś ideologie a tak naprawde się zwyczajnie puszczają bo chcą innego...

Gość do chłopa
to za trudne dla ciebie matole,nigdy nie zrozumiesz

1) Czemu jak jest wam źle z facetem to większość z was robi dobre minki i puszcza się na boku zamiast próbować rozwiązać problem albo zwyczajnie odejść? Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz bo ja nie spotkałam się w moim z taką sytuacją :O 2) I czemu jak już się dowiedzą wasi partnerzy o tym, że ja zdradziliście to dorabiacie do tego jakąś ideologię, że to jego wina bo coś tam a nie wasza, że się puściłyście i zwalacie wszystko na niego? Jak wyżej :O 3) I czemu tak się boicie odejść tylko puszczacie się na boku bo mówicie coś takiego, że strasznie boicie się zostać same? No niestety jak wyżej :O (wyrazy współczucia dla takich kobiet) 4) Czy to, że kobieta jest przez jakiś czas sama to znaczy, że świat sie jej zawali i nie będzie mogła żyć? Nie i jestem tego najlepszym dowodem ;) Choć sa i takie, które tak myślą...z tym sie zgodzę niestety :O 5) I wogóle czemu to jest tak, że wszędzie facet to okrutna świnia i straszny jest tylko dlaczego 90% jak nie ma faceta to udaje twardą ale tak naprawdę jest tym zalamana? Yyy nie wiem, ja bynajmniej załamana nie jestem, a facet często to świnia choć nie zawsze ;) 6) Pytam się o to ja 21 letni prawiczek pewnie dlatego bo nie rozumiem między innymi tych rzeczy. Nie jestem romantykiem ale wiem, że kobiety mówią zawsze co innego a co innego robią. Nie wiem co romantyk ma tu do rzeczy, ale to prawda, że kobiety CZASEM mówią co innego a co innego robią, podobnie jak faceci ;) Pozdrawiam 🌼

chlopy potrafia leciec na kilka frontow a Ty mowisz, ze kobiety tak robia? .....jakas Toba sie pobawila i zabolalo, tak? :D tez kiedys musicie dostac za swoje....

Gość MAJAC 21 LAT
uczysz się dopiero zycia pewne sprawy trudno zrozumiec w tym wieku proponuje zadac to pytania mając powyzej 28 lat i wtedy pogadamy :P

7) ale przecież wiadomo, że facetowi chodzi o sex, a jak się zakocha to także o miłość, nie ma takiej hipokryzji jak u kobiet, że są z facetami, mają jakieś problemy i puszczają się na boku udają, że jest OK zamiast odejść Kobietą na ogół chodzi o związek i o miłość od samego początku, choć niektórym (rzadkie przypadki) o sex i o sponsoring ;) A faceci, którzy mają dziewczyny baaa żony mają i zdradzają je na prawo i lewo to nie hipokryzja? ;)

Gość mitelka
Bo Wy durnie, nie umiecie dbac o nas i kochać. Jak zdobędzie to ma zaraz w dupie. Ja szukam w moim kochanku wszystkiego tego czego nie mam u męża. A dlaczego nie umiemy odejsć... bo jest cięzko, my w przeciwieństwie do Was mamy sentyment. Masz 21 lat, jak pozyjesz to zrozumiesz.

Gość mitelka
My nie tylko liczymy na seks... ale na czułość i namiętność... ale ty tego nie jestes w stanie zrozumieć, ze seks to jeszcze nie wszystko

Gość prawy nr któryś tam
Jak facet zdradzi to potem nie dorabia ideologii, że się puścił bo partnerka to partnerka tamto. A kobieta to na początku ryczy a potem bo on był taki i owaki i w sumie zwala winę na niego na końcu... No już błagam ludzie nie gadajcie, że tak nie jest bo tak jest... Jak się z czymś takim ktoś nie spotkaliście no to bardzo dziwne... Przecież wystarczy zobaczyć tu pełno tematów jak kobieta się puści to za chwilę zaczynać pisać, że to w sumie nie jej wina bo jej partner jest jakiś tam... I praktycznie wszystkie tak samo gadają jak zdradzą.. Czemu tak jest?

Gość prawy nr któryś tam
aha błagam Cię nie pisz, że mamy Cię w dupie dżizys znam pełno par co się rozwaliło bo babka odeszła z powodu tego, że facet był "za dobry" a odchodziła do najgorszej męty...

Gość prawy nr któryś tam
tzn. nie Cię ale kobiety w związku :-)

Gość prawy nr któryś tam
Aha i czemu jak się rozejdziecie to często życzycie drugiej stronie wszystkiego najgorszego? No i co mnie najbardziej nurtuje czemu do cholery nie ma prawie żadnych samobójstw kobiet z miłości za to facetów to się pełno wiesza z tego powodu!? A podobno to kobiety takie uczuciowe a faceci to tacy tylko o sexie myślący...

8) ;) No i co mnie najbardziej nurtuje czemu do cholery nie ma prawie żadnych samobójstw kobiet z miłości za to facetów to się pełno wiesza z tego powodu!? Ciekawe pytanie, nie widziałam statystyk ;) Ale jesli nawet tak by było, to pewnie dlatego, że kobieta płacze, histeryzuje, wylewa z siebie to cierpienie na okrągło, a facet dusi w sobie, dusi, dusi, zgrywa twardego i tak się to zbiera aż.. Takie dywagacje.

Gość mitelka
zgadzam się z powyżej dusicie az wybuchacie

Gość prawy nr któryś tam
nie nie nie... poprostu faceci są bardziej uczuciowi...