Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iti goł hom

Przyszedłeś na świat z niczym

Polecane posty

Gość iti goł hom

i bez niczego wyjdziesz. Wiec nie musimy sobie niczego żalowac.

Gość iti goł hom
Tak. Teraz sie ceni ludzi szczerych. Wszyscy powinni byc szczerzy . Dlaczego lepiej nie mowic tego co sie mysli?

Gość iti goł hom
I dlaczego czesto zbyt wiele sobie odmawiamy?dlaczego tak wielu rzeczy/spraw sie boimy ? Dlaczego nie doceniamy i nie lubimy problemow ?

ja tam nie wiem ,ale wszędzie widze obserwujące mnie kamery i podsłuchujące mikrofony :-0

Gość iti goł hom
I dlaczego czesto zbyt wiele sobie odmawiamy?dlaczego tak wielu rzeczy/spraw sie boimy ? Dlaczego nie doceniamy i nie lubimy problemow ? Dlaczego nie Walczymy? A co by było gdybyś został sam na swiecie?Co byscie zrobili ? Wiem ze na poczatku okradalabym sklepy i takie tam,ale pozniej ? Gdy sobie czlowiek cos takiego wyobrazi,wtedy widac co jest wazne

Gość iti goł hom
Zyjmy. Mowmy co myslimy. Nie badzmi egoistami. I tak nimi jestesmy. Udzielajmy sie. Uchylajmy rabka naszych tajemnic. Badzmy.

Gość iti goł hom
nie wazne kamery. do diaska z nimi. Tez sobie kupie kamere

wiesz co? za dużo tych pytań :-P ja to bym poprzestał na wypiciu piwa :-P wszystko załatwia :-P cholerni humaniści, jak to mawia moja dziewczyna :-0:-P

Gość iti goł hom
no i wlasnie o to chodzi M. Pisze to bo mam dosc tego ze jak chce np: pobyc sobie sama,to niemoge bo ktos zawraca mi tylek.Albo : chce sobie pojechac rowerem ale nie mam roweru. Oraz : powiedziec wszystkim ze dajmy na to uwielbiam jezdzic konno,choc nigdy nie jezdzilam. Chodzi mi o ludzi ! Dajmy sobie luz,do cholery! Jak chcesz sobie teraz wypic piwo,to wlasnie pij! Na zdrowie!

Gość iti goł hom
Jednakze tego nie uznam za prawdziwe : Zyjmy tak jakby jutra mialo nie byc. To znaczy tak,uznaję. Ale ktos moze pomyslec sobie : o,to bede sobie biegal nago i np. cos ukradne. Ale nastepnego dnia,owego jutra wsadza się go za kratki. Nie w tym rzecz. Rzecz w tym iż oczekujemy wszystkiego od innych . Zamiast od siebie. I nie zyjemy czesto tak jak chcemy. Chodzi o caloksztalt.Nie o dzis czy jutro

no i to robie :classic_cool: nie patrząc na to czy komuś sie to podoba czy nie :-0 szczerze to nie wiem o co ci chodzi :-0 masz swoje lata to rób co chcesz

Gość iti goł hom
Ludzie niczego nie robia Naprawdę.