Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczoteczka

Mam jasne włoski praktycznie na całym ciele / czy to NORMALNE???

Polecane posty

Gość szczoteczka

nawet na piersiach jest troszke takich jasnych dluzszych i krótrzych.... w wiekszości są jasne ale gdzieniegdzie ciemniejsze....zalezy jak sie patrzy pod jakim kątem i pod jakie światło... z daleka nie widac z bliska tez nie zawsze zalezy pod jakim kontem...ale zastanawiam sie czy to normalne ze sa prawie wszedzie... naramionach, brzuchu, piersiach....plecach...:(

Gość poprostu taka twoja uroda
wiele kobiet tak ma... zreszta kazda kobieta ma lekii meszek na calym ciele... tylko rózny... niektore maja go wiecej inne miej, niektore ciemny niektore jasny...roznej dlugosci... jesli nie masz ciemnyvh i grubych wloskow to sie ciesz.... a jesli ci te przeszkadzaja to zawsze mozna depilowac laseroewo albo u kosmetyczki woskiem, ale jesli ich az tak nie widac to chyba lepiej nie....

też tak mam :( czasem mnie to wkurza... ale inne dziewczyny tez tak maja nawet gorzej bo ciemne wloski mają... heh ale chcialabnym miec ich mniej...:-o

człowiek ma włoski na całym ciele, łącznie z twarzą. niektóre w pełni \"dojrzałe\", inne we wcześniejszej fazie wzrostu, więc niemal niewidoczne. kolor zależy od typu cery i włosów :)

Gość jedna.taka.pelna.nadziei.22
ja mam takie niezupełnie jasne w dolnej częsi pleców, w krzyżu :( okropnie to wygląda, bo sa dośc długie. i nawet na pupie mam, właśnie na posladkach :( nie wiem, czym mam je usuwć, maszynką na pewno nie będę, bo potem będę wyglądac jak godzilla :D

Gość szczoteczka
a czy na piersiach mozna wyrwać pinsetką włoski?? czy to bezpieczne?? bo mam pare takich dluzszych chamów, jasne są ale takie dluzsze:-o