Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-mania

W jakim czasie wróciłyscie do wagi sprzed ciąży?

Polecane posty

Gość e-mania

ja rodziłam miesiac temu i zostało mi jeszcze 5 kg do zrzucenia (przytyłam 15 kg w ciazy) i zastanawiam sie czy chudne w dobrym tempie?

Gość ludzie sa podobni
no to nie przesadzaj nie masz chyba powazniejszych problemow.no 5 kg ci zostalo tylko wiec nawet sobie glowy tym nie zaprztaaj jak karmisz pierisa to jeszcze bedzie wazyla mniej niz przed ciaza jak maialm identycznie jak ty

Gość moja poprzedniczko
nie generalizujmy. ja karmiłam piersią, przy tym doszło mi jeszcze 2 kg, mimo, że jadłam normalnie. chudnąć i to wcale nie gwałtownie, zaczęłam jak dziecko miało 9 miesięcy.

Gość chodzi o to żeby
za szybko tez nie chudnąć, bo pojawią się rozstępy tyłaś 9 m-cy to aby wrocic do swojej wagi też trzeba kilku m-cy

Gość moja poprzedniczko
rozstępy jak mają się zrobić, to zrobią się w ciązy! przy gwałtownym chudnięciu to może potem skóra wisieć.

Gość wcale nie wrocilam
:O

ja schudłam 11,5 ale do swojej wagi brakuje mi jeszcze 12 kg,wiec bedzie bardzo ciezko...

Gość jusiek
też nie wróciłam chociaż mineło już 8,5 miesiąca i brzuch mi został bo miałam ogromny jakieś 120 w pasie. KATASTROFA jestem lekko podłamana ale jak patrze na synka to jest w miarę ok

Gość ja przytyłam 33 kg
zostało jeszcze około 15kg, jestem 3 lata po porodzie zrzucenie kilogramów po ciąży nie jest takie łatwe, dodam iż moje kg w ciązy to zasługa leków hormonalnych więc może dlatego jest mi cięzko je zgubić...ale mam nadzieję że do końca roku 2007 dam radę :)

Gość null
mi zostało jeszcze jakies 5 kilo, przytyłam 16

Gość jusiek
też liczę na to,że do końca roku uporam się z tym brzuchem bo w biodra za dużo nie poszło i w uda może tyćku. TYLKO TEN BRZUCH

Gość powiedzcie kochane
czy skóra na brzuchu to sie wciągnie?

Gość jusiek
w moim przypadku to się nie sprawdziło,więc w cuda nie wierze. Cyba że się ma mały brzuszek

Gość ja przytyłam 33 kg
jeśli nie ma rozstępów to powinna, ale jeśli są to nie ma szans żeby była taka jak sprzed ciązy...jeśli już to będzie wyglądała ja skóra u 100letniej babci...przykre ale prawdziwe, w takiej sytuacji pomoże tylko zabieg u chirurga plastycznego.

Gość jusiek
to się całkiem załamałam bo ja mam rozstępy na brzuchu

Gość ja przytyłam 33 kg
ja niestety też i właśnie planuję plastykę brzucha jak tylko dojdę do wagi sprzed ciązy

Gość ja karmię
ale nie widze zebym chudła

ja w ciązy przytyłam 12 kilogramów, przed ciążą ważyłam 53 i po powrocie ze szpitala ( czyli po 3 dniach) ważyłam 53 kilo- czyli zgubiłam odrazu. Brzuch miałam dość duży ale dopiero pod koniec. Skóra na brzuchu też mi się od razu wklęsła tylko przez jakiś czas była taka zwiodczała ale brzuszek mi wcale nie został i nie mam żadnych rozstępów.Każdy ma inaczej jak widać

Gość to jestes
farciara.tez tak chce

Gość eir
456, napisz o swoim sposobie książkę i zbij fortunę!

Gość ja mysle ze
duzo cytrusow pomoze, bo swietnie zabijaja cellulitis i wiotka skore, a do tego niezastapione maslo kakaowe i brzuszki,

Gość hmhmmmmmh
456 hehs... ja przed ciaza wazylam tyle samo... teraz przytylam tyle samo... moze nawet miej... ii brzuch mam raczey maly... .. w piatek cesarka... Mam nadzieje, ze za tydzien bede mogla napisac to samo co ty...;) :D

Gość te cytrusy
to chyba dopiero jak skonczy sie karmic

Gość anulekbiond
ja schudłam w ciągu miesiąca po porodzie i niestety nie karmiłam piersią- przed ciążą 45 kg przytyłam 12 kg teraz tez 45kg

Gość a ja111111111
ja przytyłam w ciąży 9 kilo,jak urodziłam od razu zrzuciłam 6 kilo a pozostałe 3 zrzuciałm w ciągu kolejnych 5 dni

Gość przytyłam
przytyłam w ciąży 25 kilogramów. Pół roku po porodzie ważyłam 2 kilo mniej niż przed ciążą :)

Gość ljg
456 ja miałam tak podobnie (dziecko 4 kg) w ciąży przytyłam 7 kg brzuch zniknał od razu po porodzie

Gość tez bym tak chciala