Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zaniepokojona__

poczekalibyscie czy nie????

Polecane posty

nie wiem czy wszyscy na starość dochodzą do takich wniosków ale ja doszłam..jestem mezatka jak na razie wierna z cała ta oprawka:D I tak sobie mysle ze trzeba szaleć puki się jest młodym i bez zobowiązań...oczywiście nie dawać pupy pod krzakiem..no ale wiedzieć co to sex , piwo i impreza--no i nie tylko nauka ,kariera:p ..oczywiście szanuje ludzi ,którzy chcą życ według postawionych sobie zasad

Gość proporcje są ważne
szaleć to można i z jedym facetem :) ale wiem o co ci chodzi ciekawska:) ja szanuję czyjeś poglądy, ale zgadzać się nie muszę, zwłaszcza jeśli są moim zdaniem głupie;) hehe

Nie z zegarkiem w ręku, ale mi zależy na tym, zeby poznac kogoś zainteresowanego czymś więcej niż moją doopą. I chciałabym mieć jednego chłopa i basta. A to wymaga poznania jednak. I jeżeli komus zależy na szybkim seksie, to go lojalnie uprzedzam. Jeżeli się z tymi zamiarami kamufluje, to po takim wyznaniu mu się odechciewa i tyle:) A takich dziewczyn masz prawo nie lubić. Nawet się z tego bardzo cieszę:)

Gość paranoid android
A ja Wam powiem, że czekałem z seksem do ślubu. U mnie to było spowodowane tym, że zawsze chciałem być indywidualistą, być innym niż ludzie z otoczenia. Życie jest tylko jedno i nie chciałem nigdy wtopić się w tło. Postanowiłem mieć jakieś zasady, który będę się kierował i których staram się nie łamać (bo takie złamanie to oznaka mojej słabości). Dzięki temu, że byłem uparty i wytrwały osiągnąłem to co chciałem. Zwiedziłem prawie wszystkie kontynent, mam żonę Azjatkę. Odpowiedź na pytanie w temacie: lepiej poczekać.

paranoid android----> już Cię lubię, za ten nick;) Ja nie mogłabym czekać do ślubu, bo nie zamierzam go brać:D No i nie byłoby po co, gdybym znalazła właściwą osobę.W ogóle to sie chyba zakochałam:) I mam nadzieję, że jak wszystko dobrze pójdzie, to i w kwestii łóżkowej nie będzie tak najgorzej. Bo nawet takie deski jak ja przywiązują do tego wagę. No i trzeba to będzie kiedyś przetestować:classic_cool:

Gość paranoid android
Ślub chyba warto wziąć. Choć nie sądzę, że nie jest potrzebny do szczęścia. Bez ślubu może też być miłość i wierność. Lubię po prostu mówić do swej ukochanej żono :D i fajnie jest, że mamy wspólne nazwisko:P.

Gość paranoid android -następna
ciota która do swojego dziewictwa dorobił ideologie. a prawda jest taka ,ze żadna dupa go nie chciała dopiero po zagranica kraju. a ty deska się błaźnisz

Gość oaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoao
A ja uwazam ze czekanie z seksem do slubu jest czyms fajnym w dzisiejszych czasach. Ja mam zamiar poczekac z tym do slubu. Mam nadzieje ze znajde faceta ktory bedzie potrafil to uszanowac :)

Gość vobis digital
to facet może mieć dziewictwo? :/ niektórych by się przydała się jakaś edukacja lub jakieś obycie życiowe

Gość oaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoaoao
w sumie to facet, ktory jeszcze nie wspolzyl nazywa sie prawiczkiem

Gość vobis digital
No nazywa się prawiczkiem. Tylko coraz częściej spotykam się z określeniem dziewica/dziewictwo w odniesieniu do facetów. Może ludzie dążą do zubożenia języka. Może niedługo faceci będą chodzić do ginekologów, a ich narządy będą się nazywać także ci**ami. Cóż takie czasy...

Gość ciekawe od kiedy to
facet jest więcej wart, jak rucha, ile wlezie:O Nie kazdemu zalezy na kims, kto nie ma silnej woli, zadnych zasad moralnych i zachowuje się jak zwierze. Meskosc nie konczy sie na kutasie

Gość Spis tematów Nowy temat
Mam nadzieję, że nie zrobi się z tego jakaś moda :o Dziewictwo do ślubu, no tak...wspaniałe uczucie:o Poza tym nie lubię dziewic, wole się bzykać z dziewczynami które nie są dziewicami, raz miałem i mi starczy, więcej mieć nie zamierzam🖐️