Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaj ale

moj synek ma 5 miesiecy i wazy 12 kg...czy jest za gruby?

Polecane posty

Gość a ile ty masz lat
tylko skrzywdziłaś własne dziecko tak je zatuczając...jak można tak utuczyć własne dziecko...nie widziałaś że robi się coraz grubszy?...koryto trochę do góry...

nie wiem... kiepsko to wygląda... moja córcia ma 2 lata i waży 11,7

Gość jakto
zaraz wracam

Lagi a mój synek wazy 16kg,ma 4 lata.Ja wcale nie powiedziałam że jest brzydki,jest śliczny,tylko martwię się o jego tuszę.

Gość Koteczekkkkkkkk
JAKTO Twój synek jest śliczny ale jest za gruby i tym samym ma przeciązony cały organizm, nie przekarmiaj go, nie dawaj cycka na każde żądanie, w tym wieku powinien wytrzymać 3 godziny bez jedzenia i przespac całą noc ;)

Gość milona
Witam Mały jest śliczny ale ma otyłość i nie powinien tyle ważyc. W wieku 6 miesięcy powinien podwoic swoją wagę urodzeniową.

matylda jak na 4 lata to chyba dobrze 16 kg czy nie?? bo do tego wieku nie doszłam... ale wiem, że się waga później zatrzymuje wiec chyba będzie dobrze :) moja córcia chyba też się mieści w normie :P

jakto... masz przepieknego synka!!! ale nie dawaj mu za dużo jeść, odmów mu cycka... szkoda jego zdrowia... naprawdę... musisz zdawać sobie sprawę, że ta tkanka tłuszczowa, która nagromadzi mu się w dzieciństwie jest najgorsza... powodzenia ci zyczę napewno ci się uda :D 🌼

Laguś on ma niedowagę,za to za bardzo wyrósł.Jest bardzo wysoki a chudy.Jest pod kontrolą lek.,jest chory na tarczycę.

Gość jakto
ten obok to jego starszy brat,tak samo wyglądał jak był w jego wieku a teraz ... popatrzcie wcale nie jest skrzywdzony!!!

Gość jakto
teraz je nawet w odstępach 4 i 5-cio godzinnych a noc to ciężka przeprawa

matylda to współczuję... ciężko jak dziecko choruje... 🌼 skądś to znam... :(

Gość dh
nie moge sobie wyobrazisz twojego dziecka -tyle to ja wazylam jak szlam do przedszkola a on ma tylko 5 miesciecy- biedaczek ze ma taka matke

Gość jakto
do dh to nie ja założyłam ten topik mój waży 11.500 i ma 6 miesięcy niewielka różnica ale zawsze.

Gość jakto
szkoda że tak o mnie myślisz dh, kocham moje dziecko i nie krzywdze go, powtarzam jest pod kątrolą specjalisty, który wcale nie uważa go chorego ani kalekiego

Gość dh
ja wiem :) to bylo do autorki topici ajajjaa:P

Gość jakto
dzięki dziewczyny za rady, ze swojej strony obiecuje że wezmę się za niego, sama uważam że waży za dużo bo siły go nie mam nosić, ale trochę pracy w to będę musiała włożyc, ale co się nie robi dla swoich pociech!!!! Napewno same o tym wiecie!!!

Gość czapunia
strasznie jest spasiony nie wiem, czy nie jest już za późno, jak mu się w dzieciństwie utworzy duzo komórek tłuszczowych - a ma ich już bardzo dużo - to już mu zostaną na zawsze i zawsze bedzie mu łatwiej przytyc niż komuś, kto tych komórek jeszcze nie wyprodukował ogranicz mu żarcie albo go jakos motywuj do ruchu, bo bedzie niedobrze