Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakazanY owoC

mieśnie KEGLA...

Polecane posty

zaczynam ćwiczyć, od TERAZ!!! czy dzięki temu będe bardziej czuła penisa w \'sobie\'? bo czuję tak średnio...:O Kto ze mną zaczyna cwiczyc :D

Gość gość
JEstem zbyt leniwa, żeby ćwiczyć miesnie brzucha, a co tu mowic o jakimś Keglu 😭Ponoć to prawda, że te ćwiczenia dają rezultaty, ale z drugiej też strony, kobiety potrafią sobie wiele rzeczy wmówić;)

a tak wogóle jesli dzieci nie rodziłaś i nikt ci kabaczka nie pakował , to masz pochwe naturalnej wielkości i ćwiczenia kegla nic nie dadzą .

Gość vbcxrx
jestem facetem ale i tak wam odpowiem. rezutlaty zauwazycie po ok. miesiacu codziennych treningow, przede wszystkich orgazm bedziecie mialy duzo przyjemnejszy, zaciskajac miesnie takze lepiej poczujecie faceta w sobie itd. ja sam trenuje kegla juz od 11 lat (mam 27), na poczatku mniej systematycznie, teraz codziennie i powiem wam, ze mam duzo silniejszy orgazm niz niejedna kobieta. moja laska nawet czasem mi zazdrosci :) ale dobrze, bo dzieki temu jak widziala mnie jak sie zwijam i jecze to sama zaczela trenowac. moj orgazm tez nie trwa sekundy ale dluzej, mam sporo skurczow miesni, kazdy jak uderzenie pioruna. trenujac kegla tez tak mozecie miec :) ale to trzeba cierpliwosc, samodyscypline, systematycznosc - tych cech niestety wielu kobieta brak,. szybko sie zniechecaja i marnuja wspaniakly potencjal jaki daje im cialo, wg mnie stworzone przez nature do seksu. wasz wybor

Gość kto mi pomoże
ale pieprzysz faceci nie mają mięśni Kegla

Gość Ja pocwicze
ale najpierw musze siusiu.

Gość pyta bo nie wie
Gdzie faceci mają mięśnie Kegla?

Gość vbcxrx
ja mam w dupie

Gość thed
ta w dupie to ty masz mózg swój gówniarzu

Gość amelka23amelka
Zapraszam na dyskrecja.pl -> zmień swoje życie erotyczne na o wiele lepsze już teraz ! +