Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa..

Jak uczyć się języków obcych??

Polecane posty

Gość aaa..

mam troszkę wolnego czasu i pomyslałam że zacznę się uczyć języków obcych.. aby nie tracić wakacji na robieniu bezsensownych rzeczy :P chodzi mi tutaj o angielski, niemiecki no i hiszpański.. angielski mialam w liceum więc mam takie małe p[ojęcie o tym języku:) niemieckiego nie uzywam od 3 lat, a także chciałabym nauczyć się chociaż podstaw... hiszpański to moje marzenie..zawsze mi się podobal:)... czy wiecie czy są jakieś gazety +Cd do kupienia z nauka??z góry dzieki za odpowiedx:) 🌻

hej:) tez mialam takie same plany jak y co do jezykow a mianowicie angielski niemiecki i hiszpanski gdy tamte 2 bym w miare opanowala:) teraz troche sie pokielbasilo:P. ostatanio w jakies gazecie byla nauka jezyka angielskiego ale zebym to ja pamietala w jakiej i to jakis czas juz leci, chyba, ze plyty wydawane sa co tydzien to niewiele bys opuscila.nie wiem moze to byla wyborcza?a moze rzczpospolita? nie wiem:) zycze wytwalosci w nauce.

Gość aaa..
zawsze mialam jakoś słomiany zapał no ale.. kiedyś jak uzbieram to wybiorę się na kurs hiszpańskiego.. bo tak samemu od podstaw to cięzko ;)

Gość iluzja-istnienia
czytać książki napisane po angielsku słuchać angielskich piosenek oglądać filmy gdzie aktorzy mówią po angielsku ja się właśnie w ten sposób nauczyłam i nic ponad to nie robiłam a teraz jestem bardzo dobra z angola :)

Kupiłam programy komp., na początku szło...ale zapał minął, myślę ,że najlepszy będzie kurs w grupie. Większa motywacja.