Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki_21

plamienie poradżcie

Polecane posty

Gość niki_21

witajcie może Wy cos mi poradzicie, otóz końcem zeszłego tyg powinnam dostac okres, cały zeszły tydzien pobolewał mnie brzuch coś jak na okres lecz troszke inaczej, niedzielą wieczorem zauważyłam delikatne plamienie i wczoraj i dzisiaj tez to zauwazylam, jednak jest niewielkie (brązowe) że wystarczy wkładka... poradzcie co to moze byc, skad takie plamienie zamasit okresu brzuch juz prawie nie boli troszeczke i rzadko...

Gość niki_21
podnosze

Gość niki_21
powiem szczerze ze tez sie zastanawiam w tym miesiacy kocghałam sie tylko 2 razy co prawda bez konca w srodku ale roznie to bywa... czasmai 1 raz wystarcz...

Gość niki_21
moze jeszcze ktos cos napisze... ? naprawde niepokoji mnie ta sprawa, nigdy tak wczesniej nie mialam...

Gość niki_21
poradzcie cos- wypowiedzcie sie

Tak naprawdę to chyba tylko lekarz może rozwiać Twoje wątpliwości. Ja np. podejrzewam: a) ciążę - czyli zrób test lub b) zaburzenia hormonalne (za niski progesteron w IIgiej fazie cyklu daje podobne skutki)) - koniecznie ginekolog

Gość niki_21
moze sie ktos jeszcze wypowie...

Gość książę z bajki 1000 i 1
rzuć tabletki antykoncepcyjne. One powodują zaburzenia w gospodarce hormonalnej. U jednej przebiega to bez objawowo, u innej jest tak jak u Ciebie

Gość niki_21
nie biore tabletek

niki_21 ja tez zamiast okresu dostalam skape brazowe plamienia ktore trwaly 9 moze 10 dni potem 4 dni nic i znowu sie zaczelo i trwalo przez 6 dni wiec sama juz nie wiem co mam myslec o tych plamieniach wiem tylko jedno moja przyjaciolka zamiast okresu miala 3 dniowe plamienia i dzis ma roczna coreczke .......

u mnie czesto okres zaczyna sie plamieniami. trwaja 3 dni a potem zaczyna sie krwawienie i po kilku dniach znowu plamienie i koniec. mam dlugie bo 7 dniowe okresy ale nie zbyt obfite.nie martw sie. no chyba ze jestes w ciazy to mozesz miec tylko plamienie.

hej dziunka no wlasnie nie wiem czy jestem w ciazy a te plamienia to mam pierwszy raz w zyciu w dodatku normalna krew nie pojawila sie ani razu i co dziwne jeszcze kiedy plamienia ustapily po paru dniach pojawily sie znowu i znow bardzo bardzo skape a dzis zaczely mnie bolec sutki niestety na wizyte u gina musze czekac az do 27 sierpnia i sama juz nie wiem co mam o tym myslec

aha dodam ze nie biore tablet anty i nie czulam zadnych boli jak na okres

Gość agggnieszka z.
podłączę sie do topiku jesli mozna. mam podobna sytuacje co autorka...chociaz topika tak stary... moja sytuacja: ostatni okres mialam 24 kwitnia 2010. uprawialam sex bez zabezpieczenia 15 maja, stosunek przerywany. mam cykle 28 dni, wiec okres powinnam dostac kolo 21 maja w piatek. i nic... wczoraj czyli 27 maja dostalam plamienia.trwa do dzis. nie jest intensywne, brązowawe, chwilami ustaje i znowu sie pojawia. i moje pytanie: CZY MOGE BYC W CIĄŻY??? 😭

Gość agggnieszka z.
dodam ze okresy mam regularne jak w zegarku.

Gość ttakkkkkkkkk
Najprościej zrobić test a nie się martwić.

Gość agggnieszka z.
:O