Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiss

balibyście spotkać się z kimś poznanym na SKYPE?

Polecane posty

Gość mimiss
ale do samochodu nie wsiadac,nie??nawet jak bedzie sie wydawal ok?

Gość mimiss
a jakby chcial zebym mu cos pokazala,jakies zabytki np??nie wyjde na kretynke jak nie wsiade??

kobieto aleś niezdecydowana.... powiedz, że spotkacie sie to i tu... o tej i o tej godzinie... i nie będziesz musiała wsiadac do samochodu... a poźniej wsiądziesz w taksówke i cześć... ale problem :-o

Gość nie bój się
może nie będzie tak źle

Gość nie bój się
najwyżej cię sprzeda do Azji

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jaka roznica czy poznany na skype, GG, randkach internetowych, forum, czy gdziekolwiek indziej? :D Nie balabym sie spotkac nawet z wariatami z kafe :D Zwlaszcza, ze jednego juz poznalam ❤️

Gość ludka102
wszystko zalezy od twojej intuicji, w koncu ludzi poznaje się w pubach, klubach i nie znaczy to ze na pewno sa wporzadku...kazdegpo trzeba poznac....mysle ze skoro rozmawiacie juz 2 tygodnie to powinnas mu dac szanse (zalezy tez o czym rozmawiacie :P). Zachowaj srodki ostroznosci i badz czujna: powiedz komus znajomemu gdzie bedziecie :) albo wogole wez jakas kolezanke ze soba (w koncu jak napisalas ON bedzie z kolega - razem razniej :)) Moze to byc dla ciebie fajna przygoda i bedzie co wspominac. A jak sie zaprzyjaznicie to kiedys moze czekac cie wycieczka do wloch w odwiedziny :)) wiem co mowie, bo od paru miesięcy mam cholpaka ktorego poznalam w ten sposob :) fajna sprawa, byle ostroznie :)

Gość ludka102
co do samochodu to radze spacer,autobus albo taksówke...w zadnym wypadku wlasny samochód!....jeśli nie jest ostatnim glupkiem to sam zrozumie...a jak nie zrozumie to mu wyjasnij :) chodzi o twoje bezpieczeństwo i dobra zabawe ;)

Gość ............kkk
Ja przez skype poznałam pewnego włocha, ktory mieszka w Warszawie. Spotkaliśmy się na kawę w centrum, potem kawa u niego w biurze, gdzie pełno innych ludzi.Teraz jesteśmy przyjaciółmi. A jak nazywa się ten Twój włoch-bo znam kilku takich co to ciągle na chatach i innych gg wyrywaja panny.

Gość hmm.............
ja tez spotkalam sie z kims ale dlugo rozmawialismy..tak z rok,moze wez jakas dyskretna obstawe?jesli sie boisz :) wlasciwie prawie sie nie znacie,nic nie wiadomo....

Gość ......................kkk
Po prostu należy spotkać się w jakimś miejscu publicznym, np. w kawiarni i nie powinno byc problemów.

Gość gość
8vWgbW6LJUXBk5UkFKGo2vvZ