Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpie myszy

Stwierdzam ,ze jestescie niewolnicami swoich facetów

Polecane posty

Gość nie cierpie myszy

a nie ich partnerkami do takiego wniosku doszłam jak czytam niektóre wpisy dla faceta robia sobie cc aby nie miał biedaczek luzów i kompleksu małego członka dla facetów nie karmicie piersia by sie przypadkiem nieboraczek nie zniesamczył wyssanymi sutkami robicie im lody i spełanbiacie ich wszsytkie kaprysy by od was nie odszedł dwoicie sie i troicie a oni i tak ogladaja sie za nastolatkami i nic na to nie poradzicie jak facet kocha nie patrzy na wyglad co wam po takim gnojku który traktuje was jako wydmuszke?

Gość chyba za bardzo
nudzi Ci sie w domu co?????????????????????????????????

Bzdura i zdania wyjęte z kontekstu. Większość kobiet robiących CC na życzenie robi to z obawy przed bólem, a nie dlatego, że pochwa im się rozciągnie i mąż będzie niezadowolony. Co do piersi, to raczej chodzi o poczucie atrakcyjności, świadomość, że wciąż się podobam, że mam piękne piersi. To oczywiście mit, bo piersi zmieniają się już w ciąży, ale jednak większość kobiet myśli, że skoro nie będą karmić piersią, to unikną dwóch flaków zamiast piersi. A lody to element gry wstępnej.:P

Gość nie cierpie myszy
nawet nie jestescie tego swiadome ze robicie wszystko z mysla onich Minnnie ty przed chwila radziłas jakiejs ciezarnej aby robiła mezowi loda skoro ona nie ma ochoty na seks jak nie ma ochoty to nic mu robic nie musi Ty widocznie tak a jeszce rano pisałas ze obawiasz sie karmienia by nie stracic atrakcyjnosci dla faceta nie wiesz nawet ze jestes od niego uzalezniona jkestes jego własnoscią

Hym, tak szczerze mówiąc, to w topikach o cc dość często pojawia się argument nie-rozepchanej cipki :) To znaczy, te po cesarce najeżdżają na te po porodzie sn, że przynajmniej pipek rozciągniętych nie mają :) Taka tam obserwacja :) A co do treści topiku - ile kobiet, tyle charakterów. Niewolnice też się pewnie tu znajdą, ale bez uogólniania!

Gość nie cierpie myszy
a raczej jestes jego zabawka i chcesz nia byci zrobisz wszsytko by nia byc

o co chodzi? nie jestem uzależniona, ale swiadoma swojej atrakcyjnosci i kobiecosci:P jak ci to przeszkadza to nie czytaj. a co masz do lodów? to forma pieszczoty i czułosci. ja robie loda bo LUBIE , a nie bo ktos mnie zmusza. tyle w temacie

Gość nie cierpie myszy
Chemical nie uogólniam napisałam przeciez " do takiego wniosku doszłam jak czytam niektóre wpisy " własnie Minnnie jest niewolnica miedzy innymi kolezankami ktore jej wtóruja poczytaj co pisze a przkonasz sie

Gość nie cierpie myszy
Minnnie nie jestes swiadoma ,skoro boisz sie o biust po karmieniu

to jest własnie świadomość - swojego ciała a nie mam gdzies jak wyglądam.

Gość nie cierpie myszy
czyli te co karmia to twoim zdaniem nie dbaja o siebie i sa flejami?

nie, szanuje ich wybór, a to ze sie martwie o biust wynika z troski o moje ciało

Minnnie co ty zrobisz jak mimo dbałosci i tak on bedzie niedoskonały kiedys ?To jest nieuchronne popełnisz samobójstwo?

nie, tylko czytam wypowiedzi myszki, a tam ona pisze ze ona i mąz bardzo lubią sie seksić:P

Gość pomocyyyyyyy
i co w zwiazku z tym ze lubią

jesli piersi mi sie zmienią - trudno, ale przynajmniej bede wiedziała, miała swiadomosc, ze zrobilam wsystko by były jak najładniejsze. :) mam nadzieje ze moja odpowiedź cie satysfakcjonuje

wtrące się choć temat sam w sobie jest śmieszny Autorko a nie pomyślałaś ze ludzie się dobierają i mają podobne upodobania również seksualne, nie mozna wrzucać wszystkich do jednego wora że wszystkie laski usługują tylko swoim facetom (pewnie takei się zdarzają ale to nie powód żeby uogólniać)

nie zauważyłam \"niektóre\" sorki, a pewnie takie się zdarzają, tylko przypuszczam tu wypowiadają się w większości te które dogadują się ze swoimi połówkami i razm decydują na co mają ochotę - pozdrawiam

Gość a ty nie cierpie myszy masz
faceta, dzieci?

najlepiej to widac na tematach o cc i o karmieniu piersią poczytaj ich argumenty a sie przekonasz