Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpie myszy

Stwierdzam ,ze jestescie niewolnicami swoich facetów

Polecane posty

Gość a ty nie cierpie myszy masz
hmmm skąd w tobie tyle złosci jesli kobieta chce dbac o siebie?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

acha - to jesli ja lubie robic loda, to znaczy ze jestem niewolnicą? ciekawe myslenie

udajecie ze nie rozumiecie czy faktycznie nie mozecie pojac o czym pisałam na poczatku? teraz kazda powie ze lubi by nie wyszło ze robi to dla goscia na jego wyrazne zyczenie

a ja uwielbiam byc niewolnica swojego meza, a moj maz uwielbia byc moim niewolnikiem... Chyba nam z tym dobrze, bo tak oboje siebie zniewalamy juz 22 lata :D. Mamy dwoje dzieci. Maz oglada sie czasami za mlodymi laskami, ja za mlodymi facetami, ale oboje wiemy, ze oczy trzeba cieszyc mlodoscia, nowoscia, innoscia, ale to nie znaczy, ze od razu chcemy zmieniac swoje modele na te inne (ponoc lepsze? ) POzdrawiam i zycze milego dnia :)

Gość autorka topiku jest jakąś
sfrustrowana baba:p I tak zle i tam nie dobrze :p

jej biznes:D są kobiety które lubią tego osławionego lodai są takie co sie brzydzą. tylko po co byc z facetem którego sie brzydzi? :P

Gość oswieccie mnie
co jest przyjemnego dla kobiety w robieniu loda?

Ja tam robię loda dlatego że to lubię i lubię patrzeć jak mojemu facetowi jest dobrze, a nie dlatego żeby ode mnie nie odszedł :o takie tam moje skromne zdanie

co za dyskusja:D jak to co jest przyjemnego? seks oralny jest przyjemny w obie strony! a sam lodzik tez jest przyjemny dla kobiety jak widzi ze jej facet szaleje z rozkoszy :classic_cool: tylko wytrawne kochanki tak potrafią:D

Gość rasalgul
Sausage Party (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 Kiełbasa wyrusza w podróż, aby dowiedzieć się prawdy o swoim pochodzeniu. Animowana komedia. Historia Franka, parówki, która odkrywa prawdę o sobie - o tym, kim jest i jaka jest jej rola. Po upadku z koszyka na zakupy, tytułowa parówka wraz z innymi przyjaciółmi z supermarketu odbywa wielką podróż przez sklep, podróż, która pozwala im odkryć prawdę o sobie. Za pomysł i scenariusz odpowiedzialny jest Seth Rogen, możemy więc spodziewać się kontrowersyjnego humoru i znakomitych tekstów.

Gość gość
teraz kazda powie ze lubi by nie wyszło ze robi to dla goscia na jego wyrazne zyczenie x ales ty bezdennie glupia dziewucho:o

Gość gość
Ja jestem uległa i pozwalam mu na wszystko.

Gość gość
Nie chodzi o to, czy kobieta lubi czy nie lubi robic loda, tylko o podejscie typu "zle sie czujesz, nie mozesz z jakiegos powodu uprawiac seksu, zrob mu loda, bo jako kobieta masz zasrany obowiazek zadowolic swojego faceta.a jak tego nie zrobisz, to on ma swiete prawo poszukac sobie kochanki".to juz jest niewolnictwo