Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gdzie kupic kosmetyki do usuwania zbednego owlosienia?

Polecane posty

na twarzy - mam takie baczki :o gdzie moge cos takiego dostac i ile kosztuje? :o

Gość w drogeriach
razem z innymi krememi do depilacji

Gość są na allegro

Gość skjzjkjnz
w drogeriach...;) Jak nie wiesz co konkretnie chcesz kupić, to popatrz na wizażu na kwc

dziekuje za odpowiedzi, zaraz zobacze na allegro co tam jest, tylko chcialam wiedziec co polecacie, zeby bylo skuteczne i na dlugo? czy plyn jakis czy plastry? :o nigdy tego nie robilam, prosze napiszcie jakas porade bo glupio sie z tym czuje :(

Gość Silence90
ja tez mam takie baczki ale sa jasne i staram sie je robic pilingiem albo czasami recznikiem trę zeby je zniszczyc.... nie jest zle.... ja tam mam problem z plecami i posladkami...

Gość Silence90
ja tez mam takie baczki ale sa jasne i staram sie je robic pilingiem albo czasami recznikiem trę zeby je zniszczyc.... nie jest zle.... ja tam mam problem z plecami i posladkami...

Może byc krem,moga byc plastry. Ja kremu raczej nie polecam-dostalam po nim uczulenia. Co do plastrow,trzeba miec wprawe. Moze na poczatek idz na wosk do kosmetyczki?

Gość samanta1
Najlepsze są plastry, jak zrobisz to umiejętnie nie będzie bolało. Później smarowanie kremem łagodzącym opóźniającym odrost włosów. La też kremu nie polecam. Może mocno podrażnić skórę.