Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jupiiiii

Zazdrość o JEGO wieczór kawalerski...

Polecane posty

Gość Jupiiiii

Mój panieński hmmm ... jako ciężarówka dużo nie pohulam, krotkie posiedzenie z 3 koleżankami ot to wszystko. Natomiast mojemu M koledzy zapowiedzieli, że nie odpuszczą - pub, alkohol pewnie dyskoteka a ja chyba osiwieje w tym czasie. I nie chodzi tu o zaufanie, poprostu alkohol robi swoje a dziewczyny też wiem jakie potrafia byc, szczególnie jak sie dowiedzą, że kawalerskie... :( :( nie dam sobie z tym rady wiem że będę wściekła, będę się matwiła i bała. Takie imprezki różnie się kończą ale przecież mu nie zabronie. Na samą myśl jestem już zła a to dopiero za 1,5 miesiąca... Chyba najlepiej mieć nieatrakcyjego mężczyznę - wtedy można być spokojnym ;) a ten mój jak na złość fajny, zabawny facet :( .. i przystojny

Gość asal
a o z Twoim zaufaniem? alkohol nic nie tłumaczy - zaufaj mu i wyluzuj:)

Gość Jupiiiii
Asal - ja widziałam parę wieczorów kawalerskich, szczególnie na dyskotekach jak laski sie obwieszały i dolewały przyszłemu młodemu a potem już jego łapki krążące po dziewczynach i wypad z dyskoteki - chyba każdy się domyśli co robili. A chłopak znajomy - z mojego osiedla, gdybym nie widziala nie uwierzyłabym. Ale widziałam :o

Gość biedny ten twój
facet, ciężkie będzie miał z toba zycie.. ucieknie prędzej czy później z powodu braku zaufania i twoich fochów gdy gdzieś wyskoczy z kolegami..

Gość Malalala
to wyslij jaka skolezanke na zwiady tam. Jesli zrobic os zlefgo to sie dowiesz a jak nie , to nie. Bedziesz spokojniejsza.

Gość Jupiiiii
Jaki biedny facet - nie jestem wredna babą poprostu znam rzeczywistośc i WIEM JAK KOŃCZĄ SIE NIEKTÓRE TAKIE IMPREZKI. Jestem w ciaży jakoś nie wyobrażam sobie zostać sama z dzieckiem bo facet za dużo wypił a jakaś panna wskoczyła...... ehhh nie będę kończyć

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
przesadzasz..facet nawet po alkoholu to nie jest bezwolną kukiełka. jak masz porządnego chłopa to choćby się zbetonił do nieprzytomności to Cie nie zdradzi...dodatkowo jak jest porządny to i podobnych ma kolegów i na pewno będzie tam ktoś kto będzie miał na oku towarzystwo...a jak nie jest porządny i coś wywianie...to lepiej żeby się okazało na kawalerskim niż 5 lat po ślubie

Gość tez wiem
jak wygladaja wieczory kawalerskie,a kumple nie beda pilnowac,bo dla nich to swietna zabawa..wiem jak jest,bo mam znajomych facetow,ktorzy sami przyznali mi sie,ze to ich ostatnia szansa na tego typu impreze..po prostu zaufaj mu,a jak nie potrafisz,to nie ma chyba innej rady na te sytuacje

Gość upiiiiii
jeśli złapałaś go na dziecko, to nie dziwię się, że jesteś zazdrosna :P

Gość malene
o to to, zgzadzam sie z jupi; jakbys byla pewna jego uczuc to dalabys jeszcze blogostlawienstwo na taki wieczor a skoro masz obawy to pewnie gdzies w glowie ci siedzi mysl, ze zeni sie z toba ze wzgledu na dziecko ...

Gość asal
nie obraz sie ale taki opis : dyskoteka, laski i osiedle... no cóż... niezły obrazek;) ile macie lat? 18? 19?

hej JUPIII wcale ci sie nie dziwie ze sie martwisz,bo ja tez wiem jacy sa faceci i jacy potrafia byc po alkoholu,nawet najbardziej zakochana dziewczyne sprubuj upic a napewno zrobi niejedno co mogloby wzbudzic zaufanie,nie osszukujmy sie,swiat jest taki ze alkohol doprowadza do zdrad itp,ja samam nie wiem jak to bedzie kiedy moj facet pojdzie na wieczor chyba samam z tego wszytskiego sie upije:-(

Gość bez wazeliny proszę
Ja pitolę ! Nie dorosłaś do małżeństwa chyba ... Wspólczuję kolesiowi , bo przez kolejne lata będzie miał nafuczoną i wiecznie niezadowoloną babę u boku. Swoim zachowaniem sama popchniesz go w ramiona innej ... Podejrzewam że "pozwoliłaś" mu iść na ten kawalerski ale okrasiłaś to odpowiednią miną ...

Gość linaaaa
Jeżeli ktoś ma zdradzić obojetnie mężczyzna czy kobieta to z całą pewnością nie będzie musiał szukać okazji na kawalerskim (panienskim) tylko zrobi wszędzie. Ja gdybym miała takie wątpliwości to w ogóle nie wychodziłabym za mąż za człowieka do którego nie mam kompletnie zaufania.

Gdybyś poczekala troche z tą ciążą sama być się też bawila :) A zdradzić to on cię może jutro jak będzie mial ochote. Nie musi czekać do kawalerskiego ...

Gość MYSLENIE NIE BOLI a google
matko, co za hetera. Tak, całe tabuny kobiet marzą o tym, że twój przyszły meżulek je obłapiał po pijaku. Stuknij się, chyba ciąża ci nie służy :O

\"Jestem w ciaży jakoś nie wyobrażam sobie zostać sama z dzieckiem bo facet za dużo wypił a jakaś panna wskoczyła...... ehhh nie będę kończyć\" no więc jupiiii - ja bym wolała zoastać sama nawet z osmiorgiem dzieci niż z 1 facetem który po pijaku obce panny zbyka a tak w ogole to wyluzuj - troche zaufania!!!!!!!

Paris..cio?;) panny ZBYKA? widzialm film panny z WILKA ;) ale to chyba nie o to ci chodzilo ;) a co do autorki to az mi sie glupio zrobilo czytajac posta, coz, no szkoda mi kolesia, po co sie z nim hajtasz skoro az tak zazdrosna jestes? faceci takiej zazdrosci wyjatkowo nie lubia i od tego uciekaja. Niewazne czy zonaci czy nie. ja mojego sama wypycham z domu na piwo, albo na dyskotece zachecam aby tanczyl z innymi. Lubie jak innym sie podoba ;)