Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna uczuciowo

czy po takim wyznaniu uwierzylybyscie, ze kocha?

Polecane posty

Gość niepewna uczuciowo
"ta końcówka to porażka... nie kocha ale szaleje,ble" CZEMU ???????? :(

Gość timbim
Do dupy taki czteroletni związek. Najwyraźniej mu się znudziłaś i szukał rozrywek, pobawił sie na boku a teraz chce wrócic.

Gość do zsypu
jest też opcja niech wróci i kiedy zdradzi to zab za ząb. obiecuje że będziecie mieć oboje dużo zaliczeń

Gość udajesz idiotke ...
Przecież napisał ... "nie KOCHAM ale SZALEJE"

Gość timbim
Szkoda czasu na rozmyślania.

Gość niepewna uczuciowo
ale nie ma juz do kogo wracac :o pierwszy raz wybaczylam, bo przepraszal, blagal itd.bolalo strasznie, plakalam wiele nocy, ale jakos wybaczylam, drugiego razu po prostu nie spodziewalam sie, spadlo na mnie jak grom z jasnego nieba, dlatego postanowialam sie odegrac i udalo mi sie !

Gość niepewna uczuciowo
W sumie tak to on jest fajny, jest bardzo meski i to mnie w nim pociagalo najbardziej, ale niestety ma tez drugie oblicze - zdrajcy a to jest cos, czego nie wybacze......

Gość timbim
eeee tam, naiwna jesteś sądząc że zdrade mozńa wymazac drugą zdradą, teraz jesteście kwita i co czujesz sie przez to bardziej dumna, bardziej wartościowa ? prawda jest taka, że zdrada nie dodaje godności ale ją odbiera i tylko ten, z kórym go zdradziłaś miał radochę bo zaliczył. Trzeba sie cenic panno i myslec głową !!!! To tak na przyszłośc.

Gość niepewna uczuciowo
timbid - dobra, juz mi wasze wypowiedzi wystarcza, jestem teraz pewna, ze juz go nie chce ! daliscie mi do myslenia, jak dobrze,ze sie poradzilam Was....on nie jest wart moich uczuc, lez itd. KONIEC z nim!!!! i zaraz mu tak odpisze! Dziekuje Wam bardzo za wypowiedzi, naprawde bardzo mi pomogliscie podjac decyzje 🖐️

Gość dfgdfgdf
spoko!nie katuje Cie:)inaczej sie nie dalo...fajny jakis chociaz?;) moze chociaz z tego cos bedzie?;)

Gość dfgdfgdf
tylko nie pisz mu,ze pytalas sie na kafe i tak Ci poradzili;)

Gość rozsądna i logiczna
Do mnie też tak kiedys taki jeden pisał. Kłamał. Ten list to jedna wielka manipulacja. Czuję mistrza.:D

dziewczyna nie czytałam waszych wypowiedzi ale przeciez on pisze ze jej nie kocha, to po co ona ma wracac? Dla jego wygody? Bo mu sie chce.......

Gość sklonowaliscie sie
Pamietam jak pisalam takie banialuki dla brata w liscie do Jego dziewczyny... bo chcial zeby romantycznie bylo :P

Gość niepewna uczuciowo
skonczylam z nim wczoraj ostatecznie :( napisalam, ze to KONIEC i zeby nie mial zludzen.Troche mi smutno, troche pocierpie,ale to minie, nie wybacze mu tego nigdy :o Dziekuje za wypowiedzi, bardzo mi pomogliscie 🖐️

Gość Nataaaaaalia
dobrze zrobilaś !! zgadzam sie z piszacymi wcześniej, to manipulator ani slowem nie pisze o twoich uczuciach , o tym , że wie co czulaś kiedy on cie zdradzil, caly czas jest tylko ON bo dla niego ważny jest tylko on sam, jego urażona duma, zazdrość ciągle pisze, ja, dla mnie, jeśli nie to ja, bo ja itd to wszystko brzmi tak, że to ty masz poczuć sie winna, bo przecież to on cierpi ( a tylko jego cierpienie jest ważne , twoje ma gdzieś) to zwyczajny szantaż emocjonalny a nie milość !!!

Jest takie prawo natury jeśli cos zdarzy sie raz jest szansa że więcej się nie powtórzy ale jesli coś zdarzyło się 2,3 lub więcej razy istnieje duze prawdopodobieństwo że powtórzy sie jeszcze raz!Więc szanowna autorko zastanów sie nim poraz kolejny go przyjmiesz i będziesz cierpieć.

Gość snejjk
Wedlug mnie, nie ma mozliwosci, aby facet cie znowu nie zdradzil. To juz taki typ. Zastanow sie czy nie zaslugujesz na kogos wiecej. Naprawde go kochasz wiedzac, ze posuwal inne laski, majac cie w tym momencie w dupie i liczac na to, ze sie nie wyda??

Gość snejjk
Widze, ze jednak z nim zerwalas, to dobrze. Tylko wytrwaj w tym postanowieniu!!