Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona80

SPRAWA PLEMNIKA....

Polecane posty

Gość właśnie ten indeks
no ja znam dwie czy trzy które wpadły tak po 3-4 latach więc chyab miały "doświadczenie" hehe;)

Gość no to ładnie...
A jak jest z tym śluzem po owulacji, ja za ok. 10 dni mam dostać okres i mam taki lejący biały śłuz?Czy to jest normalne, nie powinno być czasem sucho?

biologica \"ona ma szczelinke przez ktore moga przedostać sie plemniki szczegolnie u mlodych chlopakow\" szczegolnie? czyli, ze niby ci mlodzi maja mniejsze plemniki, niz starsi? :D Ty sie lepiej jeszcze doucz tej biologii :D :D

Gość no to ładnie...
odpowie mi ktoś?

Gość no to ładnie...
podnosze

Gość maja dziurki ale...
PLEMNIKI SĄ ZA DUZE BY PRZENIKNĄĆ PRZEZ TE DZIURKI. Wirus hiv moze jednak przez nie przeniknąc

Gość bilogica
Do anyzowka>>>>>>Boshe co za ludzie sami nie wiedza ale ale Broń Boze jak inny wie....ehh sa ludzie i parapety cóz:D Ale zeby nie było to Ci odpowiem chociaż nie wiem czy zrozumiesz.........chodzi o to ze mlodzi chlopcy maja te plemniki jakby bardziej "w formie" "młodsze"zwinniejsze" niz starsi mezczyzni. Dlatego wiecej jest ciazy w wieku nastu

Gość agaula
biologica podaj linka, albo źródło z któego masz takie nowinki, które na forum piszesz:)

Gość biologica
NIe mam zadnych linkow!!!!!!!! Jak pisałam ucze sie jeszcze i akurat tak sie składa ze w kierunku BILOGII