Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazowooka

Głupie sytuacje PO PIJAKU

Polecane posty

Gość brazowooka

Czy zdarzaja wam sie jakies glupie, niesmaczne badz smieszne sytuacje jak jestescie na bani? jak sie wtedy zachowujecie dziewczyny w stosunku do chlopakow? czy bardziej rozwiezle:D?? Bo ja sie czasem zachowuje jak idiotka pozniej mam moralniaka:P piszcie

Gość nikomu sie nie chce wymyslac

Gość brazowooka
ale nie chce zebyscie wymyslali tylko z doswiadczenia piszcie:D

Gość wiadomo ze kazdy wymysla
zeby pokazac jaki jest kul i dżezi

Gość ja po pijaku
sie do wszystkich przytulam;/ raz zjechalam po schodach na stole:P pozatym nic nadzwyczajnego nie robie (albo nikt mi tego woli nie mowic:P)

mam koleżanke, która na imprezach pije potem udaje że jest ostro wstawiona i klei sie do wszystkich chłopakow, raz jest z tym za moment widze ją przyklejona do innego... olewa to ze innym ten chłopka moze sie np podobać i nie raz są potem awantury, a ona z mina niewiniątka mowi ze nic nie pamieta... co jest totalną bzdurą :O

ja dostaje ataku śmiechu, na trzezwo tez miewam ale to co sie dzieje po % to przechodzi ludzkie pojęcie :D wiecej nic nie powiem :P

Gość brazowooka
acha.i dodam od siebie,że zawsze jak jestem "na bani",to robię kupę.gdziekolwiek jestem.znajduje ustronne miejsce,kucam i robię:P

Gość A wlasnie ile teraz izba
kosztuje ?

Gość brazowooka
gupi podszywasz łahaha mi zdarza sie mnostwo takich sytuacji, tez sie kleje do facetow ale np.jesli wiem ze sie kol podoba wtedy nie ma takiej opcji, kurde lubie pic, ale pozniej wstyd czasem buehehe

Gość brazowooka
no up up dafac nic wam sie nie zdarza glupiego

Gość Ja zawsze pawikuje

Gość elineaaaa
Ja kiedys zarzygalam pol lokalu. Zrobilam raz wielka haje chlopakowi o jakas laske , oczywiscie to byl moj wymysl pijacki, potem sie z tego smialam. Ogolnie to przydarza mi sie duzo roznych rzcezy ale teraz nie pamietam:O

Gość sorki ze sie wrywam do tematu
ale mam pytanie.. co myslicie o nich: www.jennuska.fotka.pl www.xjusstyssx.fotka.pl pls... mam powazne plany co do nich;p hehehe... noo ale chce tak sobie uslyszec opinie innych..

ja też sie po pijaku kleję do facetów :O ale w przeciwieństwie do kolezanki lodów czekoladowych ja naprawde nic nie pamietam :P a jak pozniej kolezanki mi opowiadaja co robiłam, to mam ochote zapasc sie pod ziemie ze wstydu... kiedyś pomylilam toalety i zamiast do damskiej weszlam do meskiej, dwoch facetow do pisuarow siusialo, ale wcale nie wydalo mi sie wtedy to dziwne:D

Gość brazowooka
hehe bo po pijaku wsio jest kolorowe i wszystko cacy jak by musialo byc, ja opowiesci kolezanek tez nie lubie sluchac bo mi zawsze wstyd zazwyczaj:P

Gość gość
Oj mnóstwo było tych strasznych i żenujących sytuacji. Na szczęście podjęłam terapię, jestem trzeźwa i teraz tylko śmieję się z takich jak Wy:)

Gość gość
Ja upiłam się kiedyś na pierwszej randce (przypadkiem! praktycznie nie piję) i zaczęłam śpiewać swoje ulubione kawałki. Na szczęście dobrze śpiewam bo umarłabym ze wstydu :P