Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopotliwa sprawaaaaaa

Oralna przykrosc

Polecane posty

Ostatnio moj chlopak bardzo mnie zaskoczyl gdys oznajmil mi w trakcie milosci oralnej, ze robie to zle. Potem wysmial mnie z docinkami na ten wlasnie temat...Zrobilo mi sie strasznie przykro, uznal ze przesadzam i tylko zartowal. A ja teraz nie moge sie w sobie przemoc i stale o tym mysle. Nie wyobrazam sobie ze znow robie mu "oralna przyjemnosc" Myslicie ze przesadzam???? Co robić??

Gość zmień chłopaka.............

jezeli Cie wysmial to poprostu no comment:O mogl inaczej sie odezwac i Cie poinstruowac jak on to widzi i powiedziec zrob tak tak tak a nie nabijac sie, moim zdaniem nie przesadzasz olej go !!!

Gość hmmmmmmmmmmmmm
no ale zle tzn??? co mu sie nie podobalo?? moglabys podac jakis przyklad docinki?? wiesz... no nie wiem.. ja swojego chlopaka tez tak pieszcze, nigdy wczesniej tego nie robilam, nigdy nie powiedzial mi ze robie to źle, a nawet powiedzial ze robie to swietnie.. takze hmmm no dziwne :/ mysle ze moglby Ci jakos zasugerowac jak masz robic by bylo wg niego dobrze.. a nie od razu "robisz mi źle" . pozdrawiam

nigdy wczesniej mi tak nie powiedzial a kocham sie juz z nim od ponad roku.... a te docinki no typu ze np robie to za szybko, wogole bez wyczucia, ze to nie sa wyscigi albo inne takie niezbyt przyjemne docinki. Naprawde sprawilo mi to przykrosc gdyz jestesmy ze soba 4 lata, a tu takie wyznanie.

Gość hhhhhhhuuuuuuuuuuuu
no nie wiem,. nie rozumiem Twojego chłopaka, wyjasnijcie sobie to... powiedz mu ze wolalabys jak juz inne oznajmienia jak mu sie cos nie podoba... wydaje mi sie ze mozesz mu to powiedziec tak ot tak, jestescie ze soba juz sporo, takze juz macie duzo szcserych rozmow za soba

Gość jasna choleraaaaaaaa
kłopotliwa sprawa a iile masz lat?

19

Tylko ze kiedy jestem delikatna on lapie mnie za glowe i bardziej mi sie wtyka i rusza, wiec myslalam ze woli szybciej. Juz sama nie wiem....

Gość piraci kamraci hoł hoł hoł
Co za koleś :classic_cool: Nie dosyć że mu dziewczyna fujare liże to jeszzce mamrota, że to źle, to nie tak, itd...:D Ale tak na serio, to bardzo dobrze :), nie ma co się obrażać tylko wziąść się do roboty, to krytyka konstruktywna, więc następnym razem postaraj się bardziej ;)

Gość Meriba
Przykra sprawa. Idealnie by było gdyby ludzie, któzy się kochają potrafili sobie powiedzieć co im sprawia przyjemnośc a co nie. bez zbędnych złosliwości. Na pocieszenie dodam, że praktyka czyni mistrza ;-)

Gość łola riki tiki
owa krytyke konstruktywną warto wyrazić w sposób bardzo subtelny w szczególności gdy dotyczy ona sfer intymnych . Naprawde nie dziwie Ci się ,że o tym myślisz i będzie jeszcze powracało przez pewien czas jak bumerang .

Gość tatus
moze mu udo lizalas?;p

jak dla mnie to zachował się jak smarkacz - zamiast robić docinki, powinen powiedzieć, jak lubi, co mu sprawia największą przyjemność . Jest tyle różnych sposobów, żeby \"instrukcje\" zamienić w łóżku na miłą, ekscytującą zabawę. Widać, że facet nie dość, że niedojrzały, to jescze bez wyobraźni. A jesli chodzi o to, że coś tam mu nie pasowało - nie przejmuj się tym absolutnie, bo z seksem oralnym jest jak z całowaniem - jeden lubi tak, drugi zupełnie inaczej. Często trzeba dać sobie \"chwilkę\" na wczucie się, dopasowanie - krytyka nie jest tu akurat dobrym doradcą

wiesz ...i laske trzeba robic z sercem ...a nie mechanicznie...nie mozna sie spieszyc...troszke polizac ...potem possac ...znowu zmienic kat pieszczenia az w koncu bedziesz wiedziala jak najbardziej go kreci i wtedy tak robic jak on lubi do konca ...dynamicznie aczkolwiek nie za szybko...potem bedzie strzelal jak z nut...

Gość Alessandro
Ten facet po prostu nie jest Ciebie wart

Gość sarkaaaa
nie bierz mu wiecej tego do ust. Jemu nałóż karę minetek przez 100 dni po dwie. Poradzę ci, ze fajnie jest być opartą o pralkę, a jedną noge postawić na kibelku. Woooow, chciałabym, chciałaaaa :)

a kto jeszcze trzyma pralki przy kibelku.........to już chyba przeszłośc

Gość Wiolka1982
zmien faceta'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jak sie smieje z ciebie!!!! jak mu cos nie pasowalo to mogl powiedziec spokojnie!!! dran

Gość no miauczydełko no
kąt natarcia moja droga! kąt natarcia!

Gość wez mu powiedz ze wiecej mu
nie zrobisz ciekawe co on na to jak z tego powodu powie ze waz zwiazek nie ma sensu to znaczy ze nie jest ciebie wart i go olej albo zacznij go wysmiewac ze on ci nie sprawia zadnej przyjemnosci smiej sie ze do pozadnego orgazmu nie umie cie doprowadzic a minete jak ci robi to tylko chce ci sie smiac

Gość buahahaha
to niech sobie wytnie zebra i pokaze ci,jak sam by to zrobil! XD