Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loooloo

była dziewczyna faceta

Polecane posty

Gość loooloo

ostatnio mialam okazje poznac ostatnia dziewczyne mojego chlopaka. jak zawsze w takich sytuacja dochodzi do porownan. no coz - wedlug mnie nie wypadam najlepiej. ona jest szczuplutka, a ja niestety nie moge tego o sobie powiedziec - jakies 20 kilo wiecej:( choc moj chlopak zapewnia mnie, ze jestem w porzadku, ze mnie ubostwia to jednak nie czuje sie pewnie. nie mowcie mi, ze mam schudnac, bo wiele razy juz probowalam. zawsze mialam z tym problem. taka po prostu jestem. jest mi po prostu cholernie smutno

Gość ta szczupla i niby fajna
Nie martw sie. Ze mnie tez laska a facet rzucil mnie dla dziewczyny grubszej ode mnie 20 kg. Znudzil sie mna i bylam beznadziejna wiec liczy sie charakter. Ja jestem do kitu wiec ona tez pewnie byla jak wybral ciebie. Glowa do gory.

Gość loooloo
moze po prostu nie pasowaliscie do siebie, w zwiazku nie chodzi tylko o wage, ale tak jakos przykro mi sie zrobilo. wiem, ze nigdy nie bede tak szczupla jak ona, no chyba ze wpadlabym w anoreksje

Gość loooloo
teraz mnie akceptuje, jest zakochany. a co bedzie jak minie ta pierwsza faza? bedzie czuc obrzydzenie? chyba zaczne sie glodzic...

Gość ta szczupla i niby fajna
ale przestan przejmowac sie nia, on nie chce byc z nia tylko z toba!!!! a przeciez dla samej siebie mozesz np zapisac sie na fitness, jezdzic na rowerze, zrobic diete ja jestem szczupla i co? mam zwalony charakter i wcale sie nie ciesze z idealnych wymiarow

Gość loooloo
zaczynam sie krepowac w lózku. czuje jak widzi moj kazdy nadprogramowy kilogram:(

Gość maczomaczo
schudnij dziewczyno bo pewnie cie wkrotce rzuci

Gość loooloo
moje BMI = 27,7 :-( poraszka zapisałam sie na siłkę, ale zamiast schusc przybyło mi kilogramow

Gość loooloo
dobrrze, ze dostrzegasz swoje wady, to juz duzo. ze mna to jest tak, ze jestem aktywna, nie leze na kanapie. uprawiamn sport, nie jem duzo. po prostu tak mam

Gość loooloo
ktos sie podszywa mniej niz 27. mieszcze sie w normie, ale jestem w gornej granicy

Gość loooloo
19.02 -> PODSZYW

Gość loooloo
jestem po prostu dobrze zbudowana. od wielu facetow slyszalam, ze jestem seksowna, ale jakos w to nie wierze

Gość klient age
ale faceci lubią grube, nie przesadzaj

Gość loooloo
19.02 - to nie podszyw. mysle, ze kazdy inteligentny to zauwazyl. jestem na tyle poinformowana osoba, ze wiem jakimi cwiczeniami mozna sie rozbudowac

Gość loooloo
nie jestem gruba, ale tez do szczuplych nie naleze

Gość missstrzu
to weź się za siebie przejdz na diete, zacznij ćwiczyc (na poczatek rower i pływanie), pozniej siłownia i fitness

Gość loooloo
jak mu mowie, ze jestem gruba, on sie smieje i mowi, ze to nieprawda, moooze odrobinka tluszczu

Gość loooloo
przeciez mowie, ze cwicze, nawet intesywnie, ale trace gora 2 -3 kg

Gość loooloo
od dziecka tak mam

Gość missstrzu
pewnie sie obżerasz pomiędzy, licz kalorie nie ma bata, jak sie spala wiecej niz dostarcza organizmowi to waga musi isc w dol, raz mniej raz wiecej, ale jednak idzie!

Gość loooloo
mam 168 i waze 70 kg

Gość loooloo
porazka. nie obzeram sie, czasem zdarzy mi sie cos zjesc ekstra, ale sie nie obzeram

Gość loooloo
ale fakt - zaczne liczyc kalorie i sie pilnowac

Gość loooloo
to nie jest histeria. nie mam fiola na tym punkcie, nie mysle 24 h o tym, ze mam tu i owdzie pare kilo. ale tak jakos przykro mi sie zrobilo po konfrontacji z tamta laska

Gość loooloo
zaczynam lapac dola. nie chce o tym z nim rozmawiac, bo zacznie zwracac uwage na moj wyglad