Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z koraba

Akademia Morska w Szczecinie

Polecane posty

Gość dziewczyna z koraba

witam zapraszam wszytkich absolwentów i obecnych studentów na spotkanie na tym forum :).

hej mój brat kiedyś studiował na akademii Morskiej

Gość dziewczyna z koraba
hm ja studiowałam w latach 1997-2001 zostałam na magisterce :).... w jakich latach twój brat studiował ???? nie chce juz pytać o imię :)

Gość dziewczyna z koraba
ja mieszkałam a akademiku Korab - 10 pietrowy , obok był nastepny akademik Passat - dla mechaników .......ci z Korabia byli - gwiazdojebami :) a z Passata nazywali się smarami.....a nasza dyskoteka to pos masztami potocznie zwana pod pałami :) , obowiazkowe zjazdy były w srode - szliśmy wtedy podpisywać liste obecności;)

mój brat ma na imię Robert i wiesz nie moge sobie przypomniec w których to latach ale na pewno wcześniej cos ok roku 1995

Gość dziewczyna z koraba
hm to jeszcze był gdy ja zaczynałam studia":))))) jak był w korabie to musiał byc na nawigacji albo na połowach morskich....ja byłam na eksploatacji portów morskich i floty ......:)...pozdrów brata ode mnie :)....

a dzięki serdeczne od nieznajomej z KOraba na pewno sie ucieszy moze imię zdradzisz chociaż albo wiek ?

Gość dziewczyna z koraba
mam na imię Daria :), a wiek:), kobiet sie o wiek nie pyta :) heheheh pozdrawiam cię serdecznie