Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffi

obgryzanie paznokci... /

Polecane posty

Gość kaffi

Od kąd byłam mała obgryzałam paznokcie:/ chce z Tym wreście skończyć bo to wygląda paskudnie:/ a dłonie to przecież wizytówka każdej kobiety... Macie może jakieś rady jak z tym skończyć?

Gość ktoria33
jeżeli wypróbowalas wszelkie płyny a nawet wystawiłas na próbe swoją silna wole i nic to raczej zrób sobie żelówki lub akrylowki po intensywnym obgryzaniu bedą musiały byc zrobione na formie jak zobaczysz ze rece twoje nabrały blasku i pieknie wygladaja byc moze zmobilizuje cie to do dbania i ne ogryzania paznokci ale na pewno nie nie wystarczy ci zrobic sobie takie paznokcie tylko raz bo nawyk ogryzania tak od razu nie zniknie

Gość kaffi
dzieki za rade:)

ja tez zawsze obgryzalam paznokcie, wkoncu gdzies znalazlam w gazecie ze jest na to specjalny zel. Jest to normalny lakier tyle ze bardzo gorzki:P Mi wystarczyl tydzien zeby przestac obgryzac paznokcie hehe ;) mozna go kupic w aptece ok 5-6zl ;)

Gość a ja mam pytanie...
sisi pewnie mowisz o "gorzkim pazurku" Ja moglam tego wypic litr i dla mnie to w ogle nie bylo gorzkie. Polecam plyn przeciw obgryzaniu w rossmanie-to jest dopiero zajzajer!!jak reka ojal..no i latwa, szybka aplikacja. Tylko jak za duzo wyjade na opuszek, to potem jedzenie gorzkie.

Gość BeataG
zadne plyny mi nie pomogly,dopiero dwa lata temu jak szlam na wesele zrobilam tipsy zelowe i na dzien dzisiejszy mam nalozony zel na swojej plytce i skonczylo sie obgryzanie

Gość izzzzzzzzz
Hej:) ja tez przestałam obgryzac po założwniu zelu na pozurki:)

Gość kokotek
a ja nawet tipsy poobgryzalam :o