Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SZUbrawiec

A to popier... forum dalej dziala -

Polecane posty

A idz w cholere...zboze... siostro ;-) przeciez to bagno ... ja rozumiem ekosystem tyle nietypowych gatunkow tutaj bytuje... ale ;)

A nie wiem pol roku moze dluzej ... cale wieki ale ja tutaj tylko przelotem ;-) przelece* cale to forum kobiece ;-P i ruszam dalej.

Gość ZWŁOKI_KNURA
zwłoki knura

Zalezy niektore omine niektorym poswiece wiecej uwagi ... sadze ze dam rade nie spieszy mi sie az... tak ;-)

Zauważyłam na tym forum nietpową modę na wszystko co związane z \"kupskiem\", zdjęcia, fotki, komentarze.....chyba jakaś gówniana era powstała..

SZUbrawiec -> na niestrawność zaparzymy Ci specjalną herbatkę:P Ciągła zabawa też się nudzi po jakimś czasie...:P

to forum wcale nie jest takie złe, ciesze sie ze tu sie zalogowałam, mozna tu poznac naprawde bardzo dobrych i wrazliwych ludzi

Przeciez zycie to jedna wielka zabawa a ze czasem zyletkami... no bywa... ;-) moze cos nietypowego do picia... ktos na tym forum kiedys serwowal Cherbatke* tego bym sie napil.

Just... wybacz ;-/ az tak obeznany w temacie nie jestem ;-) ale moze nadrobie zaleglosci skoro ten temat teraz na forum kroluje.

no no, żeby nie wyszło, ze ja jestem w tej kwestii specjalistką;) Moge zaserwowoać herbatę góralską, u nas szwarne dziewuchy to piją i jakie są paradne po tym to Ci gadam:)

Gość krolowa tego forum
to jak bedziesz latal po forum to uwazaj zebys sie nie poslizgnal na gesiwie

Tutaj wszystko po staremu, nic sie nie zmienia... forum bedzie dzialac do konca swiata i 1 dzien dluzej :P 🖐️