Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka1717171

sama nie wiem...chyba faktycznie jestem głupia

Polecane posty

Gość u lala
goska masz racje!!!takie zachowania typu szukania faceta w starszym wieku sa uwarunkowane czyms co sie dzieje wewnatrz czlowieka,sytuacja w domu ma bardzo duzy wplyw...masz moze problem julka ze znalezieniem kontaktu z rodzicami i podswiadomie szukasz go w tym godnym pozalowania facecie...

Gość julka1717171
nie absolutnie mnei nie uraziłas goska ja wiem że to tak wlasnei było...Mój szkolny psycholog mi to mówił..juz pare razy..Bow szkole nauczyciele jeszcze wtamtym roku(jak czesciej sie z nim spotykałam)sie tym zainetersowali...i wychowawczyni sie czepiała że zaniedbuje szkołe i spotykam sie ze starszym facetem..to mnie nawet do szkolnego psychologa zaprowadzili i ten facet mi mówił to samo..Wiem że to chore ale wtedy jakiś czas wydawałao mis ie ze jestem zakochanaw tym psychologu własnie...Ja jestem naprawde dziwna:/

Gość u lala
julka jestes mloda i pare spraw do ciebie jeszcze nie dociera...ale zebys nie zalowala pozniej ze zmarnowalas sobie kawalek zycia przez niego!

Gość w szkonym psychologu
????????????

Gość pani Halina
jak byłamw twoim wieku miałam bardzo podobny problem..Moja fascynacja starszymi mezczyznami trwała od 13roku zycia....czsto pakowalam sie przez to wniezle tarapaty....ja wychowywalam sie calkowicie bez ojca....moj maz jest o 15 lat starszy odemnie

To że Julka bedzie miał skrzywione zycie przez tego debila to jest pewne na bank poza tym tak jak P.Halina napisała, czasem sie moze trafic jakis niewybrakowany. Poza tym najlepsze jest to ze w wieku tych lat nastu jestesmy najbardziej narazeni na wpływy i manipulacje. I od tego sie nie ucieknie Gdybym tego swojego poznała teraz a nie 5 lat temu, to pewnie nic strasznego by sie nie wydazyło, ot byłby pewnie tylko dla mnie zwykłym kolega. Julka wydzwania do ciebie non stop mówisz.... no patrz... ciekawe czemu....moj był taki sam... jak ja sie nie odzywałam, jak nie pisąłm maili, jak wogole nie chcuiało mi sie z nikim gadac to on sie odzywał i mi od nowa cala gadke o urodzie i wrazliwosci i miłosci :p