Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justa007

Poznam fajnego chłopaka do 19 lat!!!

Polecane posty

Gość jacekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja bym cie chetnie wyruchal mam 25 lat

Ja założyłam noge na noge i czekam na księcia ;].

skoro masz 15 lat jednego kumpla i zero kolezanek tzn. ze jestes okropnym spaslakiem i wszyscy z ciebie leja w gimnazjum

Mylisz się. Mam przyjaciółkę, nie jestem spaślakiem i po prostu nie mogę dogadać się z dziewczynami z mojej klasy. Mam po prostu inny charakter. Chyba zbyt wcześnie wydoroślałam.

zaczynasz przegrywac zycie na kafeteri jak reszta spaslakow zenskich masz 15 lat wiec mozesz jeszcze z tego wyjsc, wyjdz z kafe wylacz kompa zadzwon do kolezanek i ustawcie sie na weekend na jakies dyskotece..

czesc, j4estem chetny do romow i nietylko jestem z okolic stalowej woli, tylko ze mam 23 lata, jestem samotny bo zadna mnie nie chciala jesli jestes chetna to pisz na space1@wp.pl jesli napiszesz to ci pozniej podam wlasciwy email pa narzie pa

dodam ze jeszcze pare slow bo nie czytalem calego tematu, jesli szukasz przyjaciela to chyba sie nadaje bo do innych bardziej zobowiazajacych spotkan to chyba jestem przegrany haha ok pisz jak cos ty pogadamy a jesli bedzie kiepsko no to trudno narazie pa