Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny....

Jak znaleźć kobietę???

Polecane posty

Gość keejtt
dlatego tez mowie, ze wzedzie ale nie na ulicy. to takie mi polowanie na fajne laseczki. poza tym ktora dzieczna dalaby numer facetowi po paru sekundach "znajomosci".

Gość a samotnego wcięło
:(

A jak już zrobią ten krok, to... albo stoją jak wryte i ani be ani me ;) albo po chwili konsternacji oddalają się szybkim krokiem ;) albo jedyne na co je stać to uśmiech (przygłupi :D ), w wersji hard - facet obrywa torebką (byłem świadkiem takiego zdarzenia :D ). No ;) 🖐️

Ja osobiście uznałabym, ze psychol. Zreszta mam jeszcze pare doswiadczen, lącznie z propozycją małżeńska. Nie mówcie mi, ze ci ludzie byli normalni... Jasne ze mozna zamienic pare zdan, ze mna tez. Tylko ze nie dam numeru obcemu facetowi i ide w swoja stronę, zapominając o takim panu po minucie. Na tym właśnie polega cały problem: albo zaczepia i jest psychol, albo nie zaczepia i jest normalny, ale nikogo nie pozna. I stąd tyle watkow tego typu na kafeterii, no bo kurcze jak to rozwiazać? :P A z drugiej strony: skąd kobieta ma wiedzieć, ze to nie zboczeniec?

i jeszcze postawcie się faceci w sytuacji takiej dziewczyny: co się dziwić że się przygłupio uśmiecha? przecież sytuacja jest przygłupia i jest zażenowana, no to co ma robić? Jakbyś się Andrzej czuł gdybym tak sobie do Ciebie podeszła i walnełą tekst w stylu tego o ciemnym parku? :) :) :) chyba byłbyś trochę zdziwiony, nie? :)

zdradzę wam tajemnice. oblubienice trzeba śledzic i obserwować, żeby wytropić jej miejsce zamieszkania.Następnie przy pełni księżyca zakopać pod jej progiem nieco ziemi z cmentarza. w wersji współczesnej można podmieść pod wycieraczkę.Rano ukochana wasza:P

A ile tej ziemi trzeba, żeby zdjęła majtki? Jest jakaś gradacja?:classic_cool:

urok dotyczy duszy a nie dupy. chociaż panowie rzadko kiedy odróżniają jedno od drugiego:(

Ja odróżniam. Ani jednego, ani drugiego na pierwszej randce nie widać :classic_cool:

Gość wesoły grabarz
to ja idę kopać:P

na pierwszej randce raczej nie zdejmuje się majtek:P

Gość wesoły grabarz
morze sobie jakąś wykopię:o :classic_cool:

Gość wesoły grabarz
tam nie było tego słowa...dzizas może miało być....

Gość wesoły grabarz
wolę westy:classic_cool: może pytanei z innej beczki ale czy po lakach nie masz suchych ust czy tylko ja tak mam....w BRAVO i POPcornie mi nie odpowidzieli:P

Nimfa z Krainy Wiecznej Ułudy ---> nie, nie, problem właśnie jest w tym, co mówisz (myślisz)... a) jak zaczepia, to na pewno psychol albo zboczeniec b) \"przecież sytuacja jest przygłupia\" ad. a) wcale tak nie musi być ad. b) a powinna być traktowana jako normalna ;)

Gość wesoły grabarz
apropos fajek i tematu ostatnio tak śliczną dziewczynę widziałem na jakiś promocjach fajek w sklepie ,że chyba po 1 w życiu pomyślałem , czy by z siebie nie zrobić idioty i nie podejść:classic_cool:

Ależ to bardzo proste, Lahkoono. Jak to co dalej? Cukruje się jedno i w zamian dostaje drugie.:o

W zasadzie, to jest odwrotnie:classic_cool: Dobrze się rżnie dupę i dusza odczuwa wielką miłość:classic_cool:

Lahkoona czesc] wiesz byłaś pierwszą osobą która mi odpisała na kafe. To było traumatyczne