Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja Pati

no mowie wam jakiego debila spotkalam!

Polecane posty

Gość Patrycja Pati

byłam na rozmowie o prace, potrzebowali expedientki w cukierni na osiedlu no i ten niby szef co mial ze mnom gadac to jak mnie tylko zobaczył. to powiedzial ze mnie nie zatrudni, bo mam tipsy (a zrobilam se nowe, takie dlugie z cyrkoniami, piękne:)) i że niby w tipsach to sie zarazki przenosza i on mnie nie zatrudni przy jedzeniu! No ale debil, pewnie zatrudni jakomś tłustom babe stara, co za debil!!

Gość Patrycja Pati
no ale przecierz nie latalabym ze sciera tylko sprzedawala ciastka :( a do tego trza miec klase

Gość kolejna kolowata baba
tez do wyra poszla:P

Gość taaak......
piękne zdjęcia, śmieszne :-D

Gość ika-kika
no niestety miał rację, to wygląda paskudnie i jest niehigieniczne, weż to zlikwiduj

Gość ktookt
ja tez bym cię nie zatrudniła

Gość może i będzie tłusta
ta baba, którą zatrudni, ale może będzie się za to posługiwać poprawną polszczyzną....

Gość ten szef
to mądry człowiek. Od razu wyczuł brak inteligencji, a za ladą jest wskazana. Nie tylko o tipsy tu chodziło

szef miał rację. W nakich miejscach nie można nawet lakieru do paznokci użuwać :) poza tym tipsy powodują grzybicę, jeśli są niedokładnie zrobione.

Gość anty tips ....
tipsy sa ohydne , ale ten twoj niedoszły szef to mądry człowiek, a mój niesety zatrudnił taką lalkę z tipsami w restauracji **hotelu. Porazka, zwolnil ją kiedy gość sie poskarżył że mu włożyła paznokiec do jedzenia. Ale wstyd .... a kilka dni później po wizycie tajemniczego klienta, rezstauracja miała odjęte 20 punktów za niehlujny i niezgodny ze standardami wygląd pracowników .... to przebrało miarkę.

Gość Dziewczęca
jak się pracuje w gastronomii nie wolno mieć tipsów, takie są przepisy bhp bejbe

Gość Dziewczęca
długich paznokci też nie, żeby było jasne. Jak zobaczysz w restauracji kelnerkę z długimi paznokciami lub tipasmi to masz prawo się poskrżyć szefowi.

on miał rację, ja też nie chciałabym kupowac czegokolwiek patrząc na takie ochydne tipsy. Dla mnie panna z tipsami to zapuszczone babsko, co to na wierzchu umalowane a pod spodem smród , no bo jak się myć jak trzeba niezbyt często używac wody żeby tipsy dłużej trzymały :P Tylko naturalne są super , jesli oczywiście zadbane. Jak się coś chce ukryć to się nakleja tipsy ( np obgryzanie , grzybicę ).

Gość nadwagi
przestancie. po to sa tipsy zeby je miec. jesli masz kruche lamliwe nieladne paznokcie to tipsy sa twoim wybawieniem. nareszcie sie mozesz pochwalic czyms co mozna pokazac. nie mowie o dlugich szponach oczywiscie. i wcale nieprawda jest ze trzeba unikac wody. ale zgadzam sie ze osoba majaca kontakt z jedzeniem nie powinna ich nosic.

Gość Dziewczęca
tipsy do przykrycia grzybicy. LOL, najwidocznej nigdy nie miałaś grzybicy. Nikt przy zdrowych zmysłach by tego znie zrobił. Nie chodzi o najeżdżanie na tipsy, tlyko o to, że laska ma pretenc\sje a nie zna przepisów o pracy w gastronomii, nie ma się co brażać na szefa bo ma rację.

Gość megaLOL
"tipsy do przykrycia grzybicy. LOL, najwidocznej nigdy nie miałaś grzybicy." buhahahahahahahaha :D jesteś fe!! nigdy nie miałaś grzybicy! i do tego się nie znasz! ;-) buhahahaha

Gość Dziewczęca
miałam i się tego nie wstydzę. Grzybicę paznokci leczy się za pomocą środków doustnych i za pomocą płynów nakładancyh na płytkę paznokcia lub specjlanym lakierem, który się nakłaa raz na tydzień. Jak widzisz tipsy by to bardzo utrudniały.

Gość Dziewczęca
i do tegonie mam poczucia humoru :]

więc lepiej nakleić tipsy ... ble ... są ochydne , wszystko co sztuczne jest wstrętne , tipsy, cycki .

Gość zaraz trupne padem
Jezeli liczysz, tak jak piszesz, to wogole mu sie nie dziewie:O:O:O

Gość gosciu miał rację
a w ogole tipsy i do tego z cyrkoniami...to obciach...

Gość socjologiczna analfabetka
coz... ,,jakomś tłustom ;; wiem z doswiadczenia ze tipsy nie ida w parze z edukacja.. no moze sporadycznie

Gość buzz beater
Szef słusznie zrobił. Musisz być niezłą lodziarą. Jak dla mnie to zleciłbym ci ręczne robótki na zapleczu zamiast pracy przy ladzie. No i tipsów byś nie poniszczyła :classic_cool:.

Gość walenntyna
tipsy nie ida w parze z edukacja ahahaha chyba u ciebie robie doktorat i mam tipsy. i co ty na to?