amelusia 0 Napisano Sierpień 15, 2007 Witam. Bardzo proszę o interpretację wyników męża: Ilość cm3= 4,0 barwa-mleczna zapach- swoisty ph- 8,0 Plemniki żywo ruchome liczne wpw Plemniki słabo ruchome nieliczne wpw Plemniki nieruchome dość liczne wpw Leukocyty pojedyncze w preparacie Komórki nabłonkowe z dróg nasiennych pojedyńcze w preparacie Kryształy nasienne pojedyncze w preparacie Spermatogonie pojedyncze co kilka pół widz ilość plemników w 1 cm3 = 33 000 000 w ejakulacie= 132 000 000 żywotność plemników po 1 godz: plemniki o żywym ruchu postępowym 62% o ruchu w miejscu 6% nieruchome 32% Plemniki o budowie prawidłowej 70% Formy patologiczne ze zmianami głównie w obrębie główki 16%, witki 14%. Bardzo proszę o interpretacje i co mogę ewentualnie podać na wzmocnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Sierpień 15, 2007 http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19750 dla mnie sa dobre....poczytaj jednak sama i posprawdzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Sierpień 15, 2007 Witam. Nie wiem co się podziało przy w ejakulacie jakiś numer wyszedł. Ale śmieszne. jeśli ktoś jeszcze wie coś na temat to proszę o wyrażanie opinii. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach