Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monesa

jak powiedzialyscie o ciazy

Polecane posty

Gość monesa

jak powiedzialyscie o ciazy swojej i partnera rodzinie, znajomym? w ktorym tygodniu bylyscie? jaka byla reakcja rodziny?

Gość monesa
no napiszcie jak nie wstydzcie sie ;)

Gość a ja kiedys czytałam
tu na kafe ze któras zrobiła kolacje przy świecach z 3 nakryciami, na trzecim na krzesle było pudełeczko a w nim malutenkie buciki!! Ja tak właśnie powiem :)

Gość monesa
A W KTORYM TYGODNIU JESTES? IE MASZ LAT?

Gość nasze dziecko
jak sami zauwazyli i zadali pytanie to otrzymali szczerą odpowiedz, rodzina mogła się spodziewać, że w każdej chwili możemy się zdecydować na dziecko jak mieszkaliśmy razem, także to nasz wybór a nie rodziny, ktorą mamy zaraz po poczeciu powiadamiac

Gość a ja kiedys czytałam
ja nie napisałam ze jestem w ciazy!! po prostu pisze jak powiem (pewnie za 3 lata najwczesniej)

Gość monesa
HAHA SUPER! JA MYSLALAM ZE W TAKI SPOSOB POWIEM SWOJEMU FACETOWI DAM MU POPROSTU PREZENT A W NIM PIEKNE MALUSKIE BUTKI ;)

a ja zrobilam w lazience test ciazowy, wyszly 2kreski, zawolalam meza i tyle

Gość ja tez....
tak zrobilam kupilismy test, zrobilam, wyszly 2 kreski, pokazalam mezowi zeby sie upewnic ze sa naprawde 2 i tyle :)

Gość monesa
gratuluje wiec ciazy! a jak powiecie rodzinie?

Gość ja tez....
rodzina sie spodziewala zadzwonilam do mamy i powiedzialam czesc babciu ;) zatkalo ja hihihiii

Gość monesa
haha super tez tak chyba za niedlugo powiem do swojej

Gość te buciki to juz oklepane
:O

Gość monesa
oklepane al fajne ;) mi sie podoba i tak wlasnie zrobie jak juz gin mi powie ze bede mama

Gość a ja to tak
Moze malo romantycznie, ale tak spontanicznie wyszlo... poszlismy z rodzicami do restauracji i sie obzarlismy na maksa. moj maz (juz o mojej ciazy wiedzial - patrz schemat z testem w lazience i zawolaniem meza) stwierdzil ze wyglada na 6 miesiac ciazy, moj tata mowi ze u niego to tak samo. A ja na to, "A ja? Czy wygladam na 4ty miesiac?" Akurat tyle nie widzielismy moich rodzicow, mieli niespodzianke... he he ale mielismy cos innego zaplanowac - no coz, tak to wyszlo. Co do tesciow to przez telefon w 4 mies powiedzielismy, tak jakos zeby ten pierwszy trymestr w spokoju przeszedl, daleko od siebie mieszkamy no i dlatego tak.

Gość szzzzzzzzzzzzz
To jesteśw ciąży czy nie??????????? Chwile wczesniej pytasz czy masz ginowi powiedzieć o ciąży czy nie. Nie rozumiem Ciebie !!!!!!!!

Gość monesa
dowiem sie w przyszlym tygodniu czy jestem a o tego gina to pytam z czystej ciekawosci czy sam moze rozpoznac ciaze po badaniu nawet jesli nic mu sie nie ppowie o podejrzeniach a ja to tak tez oryginalnie powiedzieliscie o ciazy ;) pozdrawiam