Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helllllo

Co sie stało z moja cerA!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość helllllo

do niedawna maialam łądna cere a tera zpelno na niej takich bialych grudek to wycglad ajak kaszka na brodzie i po bokach ust obok nosa nic mi nie pomaga a uzywam kremu bez parafiny nie wiem co robic i co to jest:O:O:O:O

Gość spowiednik amator
to są wyrzuty sumienia. grzeszyłaś córo?

Gość prostownica
moze zaskórniki zamknięte. Ile masz lat?

Gość helllllo
mam 19 lat nie grzeszylam zbyt duzo:P

Gość prostownica
całkiem możliwe, że "zaczynasz dojrzewać". Wiem o czym mówie. Całe życie miałam cere suchą, wrażliwą ze skłonnością do pękających naczynek. Nigdy nie mialam ani krosteczki, zaskórnika, po prostu nic. Od ok roku [mam 21 lat] zaczeły mi się różne dziwactwa pojawiać na buzi. Ropne krostki, zaskórniki otwarte i zamknięte. Nie pozostaje nic innego jak odpowiednia pielęgnacja

tez mam pelno tej kaszki... wyczytalam ze to tradzik zaskornikowy czy soc takiego...:( maskara tez wczesniej tego nie mialam... kiedys mialam normalne pryszcze potem przeszlo i teraz ten syf...masakra!!!:( a mam 21 lat.....

Gość Czyścioszek**
co do kaszki to ja tez to mialam i niestety wyciskalam a teraz mam dziury,wiec stanowczo to odradzam-przejdzie z wiekiem

Gość niebieskooookaa22
ja byłam na oczyszcaniu u kosmetyczki 1,5m-ca temu używam płynu micelarnego vichy maseczki z glinki różowej i zielonej kremów potencjalnie nei zapychających a wieczorem myję twarz kostką SebaMed Baby i nie mam narazie żadnej krosteczki aby nie zapeszyć ;)

Gość helloll
tradzik zaskronikowy??? :O:O:O maj gad co z tym robic