Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiiii11111

Czy zdarzyło Wam sie w taki sposoób zajsc?????

Polecane posty

Gość mimiiii11111

Witam ! 🌼 Czy sa na forum dziewczyny, ktore zaszly w ciaże stosujac przerywany albo bez gumki tylko do orgazmu???? Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w taki sposob w polowie cyklu????

w połowie cyklu są dni płodne wiec DUŻE osobiście nie kochałam sie tak (szczegolnie to z gumką jest glupie--> facet nagle wychodzi, majstruje przy prezesie i dokancza :D ) ale moja znajoma stosowała przerywany i rodzi w październiku

ja stosowałam 3 lata przerywany, potem 2 lata tabsy a teraz od stycznia znowu przerywany nie zaszłam ani raz ale moze jestem bezpłodna albo mój facet :P :P w każdym razie to żadna metoda jest :classic_cool:

aha i znam jedną laskę, która zaszła na przerywanym tylko, ze jak sie potem okazało u nich ten przerywany wyglądał tak, ze facet zaczął dochodzić w niej i w trakcie wytrysku wysunął penisa dopiero :P także akurat taki przerywany to żaden przerywany :P :P

Przerywany to jest taki ze facet wyskakuje przed WYTRYSKIEM .jest to bradzo trudne u faceta mało doswiadczonego.Jest to wbrew naturze gdzie ma nastąpić zaplodnienie To jest tak jak wy robicie siku kiedy wam sie bardzo chce i nagle ktos wam mowi przestancie natychmiast dalej ani kropelki.ńajgorsze w tym jest to ze wy też jestescie bardzo podniecone i facet to czuje że czujecie potrzebe właśnie głębokiej penetracji.Dlatego przerywany jest bardzo ryzykowny.Czasami my odczuwamy ze wytrzymamy jeszcze jeden ruch a tu zaczyna sie wytrysk i to wytarczy do zapłodnienia

jakby mi ktoś kazał skonczyć tuż przed orgazmem to bym miala nerwice :P

Gość wszystko wszystkim
ale biedny ten facet :-o

Gość lalka1111
Nie czytacie dokladnie. Bez gumki do orgazmu a pozniej z gumka. Tu nie jest uwzgledniony tylko przerywany :-p

Gość ale i tak jest
duuuza szansa (ejakulat) !

haha sory nie moge :D wyciąga przed koncem, zakłada gumke i dopiero dokańcza... ale cyrk

Gość takie numery to tylko w erze
albo ma 18 lat :D :D he he

Ja rozumię tak że bez gumki do osiagnięcia orgazmu przez kobiete a potem wychodzi zaklada gumke i jazda do wytrysku Problem w tym ze jak kobieta ma orgazm to tak to działa na nas te pulsowania pochwy że naprawde jest trudno wyjsc z pochwy zalożyc gumke ryzyko u mnie jest 50%

Gość tylko jaki to ma sens
skoro w plynie ejakulacyjnym rowniez sa plemniki zdolne do zaplodnienia ?

Gość mimiiii11111
Wy jestescie nienormalni. Pytalam sie tylko jakie jest prawdopodobienstwo a nie o zdanie. To co robimy z mezem to nasza sprawa i rowniez kazdgo innego. Ludzie czy wy tylko krytykowac potraficie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nieznacie calej prawdy i niewiecie jak to bylo i dlaczego w ten a nie w inny sposob.