Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość V-Max

do facetow z mocnymi brykami od 200 koni wzwyz

Polecane posty

Gość V-Max

Chcialbym w niedlugim czasie kupic BMW M5 e39, lecz kolega proboje mnie przekonac do audi s4 z wzmocnione przez firme mtm 320 koni mocy, bo ma naped na 4 i jest lzejsze. (obydwa rocznik 99) . moj problem polega na tym, ze nie wiem na co sie zdecydowac... czy mieliscie/macie jakies doswiaczenia z tymi samochodami, ktore lepsze, ktore lepiej "idzie"?

Gość bu3o
Jeżeli chcesz coś z mocnym silnikiem i nie chcesz często dokładać do niego tylko cieszyć się że go masz to na pewno bmw odpada audi w miarę ale proponuję coś japońskiego

Gość V-Max
czy mowisz o takich autach jak nissan 300 ZX, mitshubishi 3000 gt lub toyota supra?

Gość V-Max
czyli pozostaje juz tylko subaru impreza WRX sti lub mitsubishi evo...

Gość V-Max
problem w tym, ze mi nie chodzi tylko o dobry start, lecz przede wszystkim o mocnego kopa na dwojce i trojce..

HONDA LEGEND 3,5 V6 to Ci proponuje wsadzasz chipa w nia i masz 300koni 7sek do setki V max okolo 260 A jaki kaliber

Gość V-Max
m5 bez elektronicznej blokady 295 km/h , audi s4 mtm, 270 km/h ,, obydwa auta przyspieszaja mniej wiecej w 5 -5, 5 sek.do setki.dlatego honda legend nie wchodzi dla mnie w rachube ( sprzedalem w zeszlym tygodniu BMW 540 i (4,4 V8) z manualna 6-biegowa skrzynia, bo mi brakowalo mocy ;-))

WIesz ja tez patrze w strone serwisu a w tych typach co Ty podajesz jak cos padnie jakis mechanizm róznicowy lub przeniesienia napedu to idzie soie poplakac ale twoj wybor twoja kasa:)

Gość V-Max
dzieki za opowiedz, pozdrawiam

Gość V-Max
odpowiedz* moze jeszcze ktos sie wpowie?

A jeszcze jedno a jak masz troszke kasy na wydanie to sobie kup EMke ta 5litrowa 507 KM napewno nie bedziesz zawiedziony z kopa ale ma dosc niski moment obrotowy i troche malo Nm jak kazda bemka ale moc to nadrobi