Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pastuc

Zmiana nazwiska i co dalej? Help!

Polecane posty

Znalazłam takie numery: If you do not need to apply for a National Insurance Number, then the numbers below might be useful •Change of name e.g. Marriage 0845 302 1455 Zadzwonilam, zapytali o dane meza, date slubu, i updatowali wszystko, to chyba najprostrsza droga dla NIN. pozdrawiam!

Gość bryland
dziewczyny,nowe nazwisko nowy nin,majac nowy pszport tzn z nowym nazwiskiem ,poprostu bukujecie interwiu tak jak 1 razem w j centre proces trwa 3 lub 4 tyg zreszta wiecie,noi nowy jak najbardzie legalny nin noi tylko do banku lekarza itp..po cojkies aplikacje

Gość JBM
RO ZNACZY, ŻE NIN I REVENUE ZAŁATWIĘ WYPEŁNIAJĄC TEN FORMULARZ PRZEZ INTERNET?? CZY NAPEWNO?? PONIEWAŻ KAŻDY PISZE COŚ INNEGO, JEDNI NP. O LISTACH KTÓRE TRZEBA WYSŁAĆ... jEŚLI PRZEZ INTERNET TO SPOKO WYPISZĘ I WYŚLĘ. z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZ I DZIEKUJĘ...

Gość tylko przez internet
ja wyslalam 2 listy i nic dzwonilam tez 2 razy za pierwszym razem wzieli wszystkie moje dane i nic za 2 mily pan wytlumaczym mi ze tylko przez internet mozna takie rzeczy zrobic szybko i bezproblemowo w ciagu 24 godzin przysylaja ci potwierdzenie

Gość zn
Ja wysłam formularz online, przyszło mi potwierzdzenie, że przyjeli moją aplikacje, i że w przeciągu 15 dni powiinam otrzymać jeszcze jedną informacje potwierdzającą wszystkie zmiany personalne, ale od dwóch miesięcy cisza, więc nie wiem czy to jest już u nich zmienione czy nie dlatego w wprzyszłym tygodniu zamierzam wybrać sie do miejscowego HMRC i tam zaczerpnąć info z pierwszej reki :)pozdrawiam

Gość ana-22-e
hmmm a ja mam taki problem.. otoz pare lat temu mieszkalam w uk mialam NIN pozniej wyjechalam z uk w pl wyszlam za maz i teraz z mezem chcemy spowrotem wyjechac do uk...moje pytanie czy tez musze teraz zmieniac jezeli tak to w jaki sposob i co bede musiala zrobic... czy poprostu o nowy sie starac...??cholercia kompletnie zielona teraz jestem w tych wszystkich sprawach ..i to samo odnosnie home office ??tez musze cosik zmieniac..zglaszac...?? bo slyszalam ze juz w uk nie ejst potrzebny ?/ z gory dzieki za odp