Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KURCZE_NO

MOJ FACET SIE ZALAMAL BO CHCE ABORCJI

Polecane posty

Gość KURCZE_NO

NIE CZUJE ZADNEGO INSTYNKTU I NIE CHCE BYC MATKA

Gość ninja
nie dziwie sie ze sie załamał.przecież możesz urodzic i zostawic w szpitalu.duzo ludzi czeka na takie dzieci.

Gość taka jedna co malo wie
taka dyzkusja zawsze wzbudza niepotrzebne emocje na forum.. dajmy spokoj.

Gość karolanas
to twoje cialo, masz prawo do decyzji, ty bedziesz je nosic w brzuchu..ten kto pisze zeby oddac dziecko po urodzeniu nie wie co pisze...nosic po sercem dziecko i pozniej je zostawic? chyba lepiej usunac

Gość Radio Maryja
Wykasowac topik- jest On bez sensu !!!!

Gość KURCZE_NO
to naprawde nie moja wina, lekarz powiedzial mi ze jestem bezplodna wiec nie musze uwazac no i zaszlam w ciaze nie ja, nie ten facet, nie ten moment, nie mam rodziny, zostalabym sama albo z kims kogo nie kocham

\"zostalabym sama albo z kims kogo nie kocham\" zostałabys z dzieckiem, które na pewno by Cie kochało, ale nie w tym rzecz - ta bezpłodnosc zostala zdiagnozowana tylko przez jednego lekarza?

Jeśli tak wyszło to może znak i mimo przeciwności powinnas miec to dziecko. To może byc twoja jedyna szansa na macierzyństwo, nawet jeśli teraz myślisz że nie chcesz być matką, za parę lat moze sie to zmienić i będziesz żalować że kiedyś usnunęłaś. Przemyśl to dokładnie i nie podejmuj decyzji pod wpływem chwili.

Jak to nie masz rodziny?.A twój dzidziuś i ojciec dziecka?.Już jesteście rodziną.Ja tego nie rozumiem,najlepiej pozbyc się zbędnego balastu i wszystko ok.To ojciec nie ma prawa głosu ?

Gość no to
zostaw dziecko facetowi. To przeciez tez jego dziecko! MOze zaniedlugo powstanie topik "samotni ojcowie z okolic..."

Gość LIEBE1234567
tyko jesli dziewczyna naprawde nie chce tego dziecka, to widocznie sa jakies powody o ktorych nie chce pisac... powinnas pogadac o tym z facetem, ze nie czujesz sei na to gotowa, i ze on nie jest dla ciebie tym wymarzonym... tylko nie rozmumiem dlaczego z nim jestes skoro go nie kochasz?

Gość no to
ja tez mialam czarne mysli jak zaszlam w ciaze i pierwsze co myslalam to aborcja. Wlaczylam w to chlopaka i dzis jestesmy najszczesliwszymi rodzicami.Zamiast robic najpierw pomysl. Radio Maryja spadaj na swoja audycje!

Radość życia --> masz rację ! Jeżeli masz kłopoty z bezpłodnością, to nie znikną one po aborcji. Jest ryzyko, że przy \"następnym\" planowanym dziecku nie zajdziesz tak łatwo w ciążę i co wtedy? Nie rozumiem, dlaczego zajście w ciążę (nieplanowaną) jest tak często katastrofą życiową?????? Zrobisz jak zechcesz. Nigdy nie byłam w Twojej sytuacji i pewnie w najbliższym czasie nie będę. Mam męża, a o dzidzi zaczynamy nieśmiało myśleć :) Tak czy owak, pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia.

Gość ilonusia
a widzialas jak wyglada aborcja?ja widzialam gdies tu na forum jest film obejrzyj go a odechce ci sie to jest juz male zycie widzialam jak byly odssysane male nózki i raczki zastanow sie dobrze zebys potem nie zalowala swojego postepu a chlopak czy tego chcesz czy nie tez ma cos w tej sprawie do powiedzenia mimo ze to ty jestes w ciazy ale to tez jego dziecko

Gość Drazni mnie niewiedza innych
KURCZE_NO NIE CZUJE ZADNEGO INSTYNKTU I NIE CHCE BYC MATKA Oddaj je komuś kto pokocha je jak swoje:)

Gość nitka22
ona po prostu nie chce chodzić przez 9 miesiecy z brzuchem - dlatego uważam teksty typu żeby urodzić i zostawić w szpitalu za bezsensowne. A facet sie załamał bo moze jakby się zdecydowała że urodzi to moze i sam by je wychował bo w końcu to też jego cząstka z tym ze decyzja o noszeniu ciąży i porodzie nie należy do niego.