Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia n.

boje sie, ze seks boli

Polecane posty

Gość julia n.

Mam 22 lata i jeszcze nie uprawialam seksu.Boje sie tego momentu kiedy przyjdzie.Nie wyobrazam sobie, zebym mogla w siebie wcisnac penisa, to musi strasznie bolec:o Jestem tam tak ciasna, ze nawet tampon nie chce mi wejśc i czuje potworny ból.Dodam, ze chodze regularnie do ginekologa i wszystko ze mna ok.Czy to naprawde tak boli?

Gość julia n.
myślenia też dotąd nie uprawiałam... podobno boli o wiele bardzuiej niż seks:(:(

Gość julia n.
Za to, w ramach rekompensaty, odbyt mm tak obszerny, że potrafię wykonać sztuczkę ze znikającym taboretem bez mrugnięcia :)

Gość julia n.
prosze sie nie podszywać to naprawde dla mnie powazny problem:o normalnie jak wkładam tampon to mnie boli tak, ze nie jestem w stanie wsadzic calego a probuje z rozmiarem mini:o zastanawiam sie jak to bedzie, kiedy zaczne wspolzycie, kiedy teraz nawet tampon mi nie wchodzi bez bolu, czy to jest normalne?

Gość julia n.
Dobrze go wkładam. jestem tak ciasna, że ginkolog wziernikuje mnie przez odbyt :(

Gość ale jajaaa
Ale jak Ci gienek wziernik wkłada, to nie boli?

Gość po pierwsze nie uzywaj
tamponow, widac nie sa dla ciebie. Często tampon boli niedziewice tez. Tampon cie nie podnieca, nie wydzielasz sluzu, to tak, jakby cie ktos gwalcil.A na szerokosc - przeciez i dziecko przejdzie

Gość ale jajaaa
A jak się trochę cipką sama pobawisz, to Ci palec nie chce wejść?. Możesz spróbować żel.

Gość julia n.
Jak ginekolog mnie bada, ale nie wziernikiem bo jestem jeszcze dziewica, tylko wklada mi palca to tez mnie boli bardzo i czuje takie parcie i pieczenie jakby mi sie chcialo siku:o czy to znaczy, ze bede miala problemy z seksem? normalnie az sie boje pomyslec co to bedzie jak przyjdzie ten moment:o

tampon nie wchodzi bo sie stresujesz sama czynnością, albo jesteś sucha... nie bój się :) gdy przyjdzie czas... to będzie przyjemne przezycie... może na początku troszkę zaboli... a później będziesz się jeszcze prosić ;):):)

Gość julia n.
Wlasnie to jest dziwne, bo jak sie sama pieszcze do jestem bardzo wilgotna ale palca calego sobie nie wsadze bo czuje bol.

Gość ale jajaaa
powiedz, a ile Ty masz lat ?

ja tam rodziłam i dalej mnie boli jak mi ginekolog wkłada palucha :P a fe :) zupełnie inne doznania... nie ma co porównywać - gwarantuję :)

Gość julia n.
Dodam, że ten palec wkłada mi zawsze w gustownej, wełnianej rękawiczce z rzucikiem :)

Gość julia n.
Mam 22.Czli myślicie, ze nie mam się czym martwić?Bo mnie ten problem blokuje i poznia rozpoczecie wspolzycia.Boje sie, ze bedzie mnie bolec i chlopak mi nie wsadzi i bedzie wstyd:o

póki nie spróbujesz to sie nie dowiesz... narazie sie niczym nie przejmuj...jak będzie dowód to się przejdziesz do lekarza... :)

Gość ale jajaaa
Początki nie są ponoć najprzyjemniejsze, ale są też wyjątki. Główny problem to spinanie się naskutek strachu przed nieznanym i nowym. Ale to tylko mój domysł, bo jestem tylko facetem.

Gość julia n.
okazło się, że jestem facetem...

Gość moze wkladasz tego
tampona nie w ta dziurke co trzeba ? :P :classic_cool:

Gość dziewczyna ma powazny
problem, a wy sie z niej nasmiewacie - porazka:/ co za ludzie... nie, seks nie boli, daje wielka przyjemnosc.... z tym ze czasem tak intensywna ze masz ochote wykrzyczec to jak najglosniej, jak Ci dobrze.. co do tamponow, tez kiedys nie moglam wsadzic... wiesz gdy penis bedzie w Ciebie wchodzil zapewne bedziesz juz cala wilgotna, wiec on sie ze tak powiem wslizgnie.. moze poczujesz malu bol.. ja nie czulam:) jak zaczniesz bedziesz chciala wiecej i wiecej - wiem to po sobie, jeszcze nie tak dawno bylam dziewica...;)

Gość karola m
ja kochałam sie z chłopakiem z 6 razy i zawsze boli...czy to się zmieni z czasem?staram się rozlużnic i wydaje sie ze tak jest ale boli...