Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana wlosami

zaczynam watpic ze dobra fryzura zalezy od dobrego sciecia

Polecane posty

Gość zalamana wlosami

Bylam juz u kazdego fryzjera w moim miesscie chyba i zawsze kolejnego dnia po umyciu wlosow staly mi na wszystkie strony. W tym roku bylam z kolezanka w Londynie. Za namowa naszej znajomej poszlysmy do bardzo drogiego i znanego zakladu w centrum. Bylam tak zdesperowana, ze wydalam naprawde majatek jak dla mnie. Ten sam fryzjer nas scinal!!! Robil to super, fachowo, czulam ze promienieje i wreszcie bede wygladala raz porzadnie. nastepnego dnia rano moje wlosy staly na wszystkie strony a moja kolezanka przeciagnela szczotka i super wygladala.... dodam takze z emoja kolezanka nawet po fryzjerze za 15 zl miala zawsze sliczne wlosy pomocy

Gość jgfjhk
Widocznie taka już uroda Twoich włosów,czasem tak bywa.A używasz jedwabiu?

Gość łączę tematy__
15.08] 23:01 zalamana wlosami sorki za bledy ort 23:05 a jaki masz rodzaj włosów - czy są cienkie i delikatne, czy grube, szorstkie.. to zależy od kondycji i rodzaju włosów, trzeba dobrać odpowiedni sposób pielęgnacji 23:06 ja mam to samo... normalnie jak bym to ja pisala.jeszcze jak wyjde od fryzjera to jest w miare fajnie.Ale potem tragedia,nieraz mam ochote ochlastać sie na łyso. 23:08 ale z ciebie dziecko przeciez to oczywiste, że istnieje wiele rodzajów włosów i porównywanie się do przyjaciółki to kompletna głupota 23:09 zalamana wlosami Mam wlosy cienkie, lekko falujace sie. Sa raczej szorstkie. Farbowane raz na 2 miesiace farba loreal i uzywam do pielegnacji calej serii paul mitchell. 23:09 MalagaTikitaki ojej jak masz ciachane wlosy u fryzjera to nie dosc ze fryzjer Ci ulozy fryzure zeby bylo widac ciecie, to gdy masz obciete wlosy to one sprezynuja ida w gore bo sa lzejsze i nie dziwne ze sie ukladaja w rozne strony jak sa obciete bo maja inna dlugosc poprostu musisz teraz je modelowac 23:10 zalamana wlosami Wiem, ze kazdy ma inne wlosy ale nie wierze juz w to, ze wyglad wlosow zalezy od sciecia! 23:12 zalamana wlosami nawet po modelowaniu wygladaja strasznie po 2 godzinach kazdy w inna strone a wlosy wygladaja jak nieobciete i zaniedbane

Gość zalamana wlosami
uzywam odzywek paul mitchell szampon plus odzywka plus maska plus zel do ukladania