Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zalamana wlosami

zaczynam watpic ze dobra fryzura zalezy od dobrego sciecia

Polecane posty

Go艣膰 zalamana wlosami

Bylam juz u kazdego fryzjera w moim miesscie chyba i zawsze kolejnego dnia po umyciu wlosow staly mi na wszystkie strony. W tym roku bylam z kolezanka w Londynie. Za namowa naszej znajomej poszlysmy do bardzo drogiego i znanego zakladu w centrum. Bylam tak zdesperowana, ze wydalam naprawde majatek jak dla mnie. Ten sam fryzjer nas scinal!!! Robil to super, fachowo, czulam ze promienieje i wreszcie bede wygladala raz porzadnie. nastepnego dnia rano moje wlosy staly na wszystkie strony a moja kolezanka przeciagnela szczotka i super wygladala.... dodam takze z emoja kolezanka nawet po fryzjerze za 15 zl miala zawsze sliczne wlosy pomocy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jgfjhk
Widocznie taka ju偶 uroda Twoich w艂os贸w,czasem tak bywa.A u偶ywasz jedwabiu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂膮cz臋 tematy__
15.08] 23:01 zalamana wlosami sorki za bledy ort 23:05 a jaki masz rodzaj w艂os贸w - czy s膮 cienkie i delikatne, czy grube, szorstkie.. to zale偶y od kondycji i rodzaju w艂os贸w, trzeba dobra膰 odpowiedni spos贸b piel臋gnacji 23:06 ja mam to samo... normalnie jak bym to ja pisala.jeszcze jak wyjde od fryzjera to jest w miare fajnie.Ale potem tragedia,nieraz mam ochote ochlasta膰 sie na 艂yso. 23:08 ale z ciebie dziecko przeciez to oczywiste, 偶e istnieje wiele rodzaj贸w w艂os贸w i por贸wnywanie si臋 do przyjaci贸艂ki to kompletna g艂upota 23:09 zalamana wlosami Mam wlosy cienkie, lekko falujace sie. Sa raczej szorstkie. Farbowane raz na 2 miesiace farba loreal i uzywam do pielegnacji calej serii paul mitchell. 23:09 MalagaTikitaki ojej jak masz ciachane wlosy u fryzjera to nie dosc ze fryzjer Ci ulozy fryzure zeby bylo widac ciecie, to gdy masz obciete wlosy to one sprezynuja ida w gore bo sa lzejsze i nie dziwne ze sie ukladaja w rozne strony jak sa obciete bo maja inna dlugosc poprostu musisz teraz je modelowac 23:10 zalamana wlosami Wiem, ze kazdy ma inne wlosy ale nie wierze juz w to, ze wyglad wlosow zalezy od sciecia! 23:12 zalamana wlosami nawet po modelowaniu wygladaja strasznie po 2 godzinach kazdy w inna strone a wlosy wygladaja jak nieobciete i zaniedbane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamana wlosami
uzywam odzywek paul mitchell szampon plus odzywka plus maska plus zel do ukladania

Udost臋pnij ten post