Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa32

nie mam siły

Polecane posty

Gość ewa32

Mężczyzna z którym jestem od lat 3 ucieka. Boi się odpowiedzialności. Był moim najpierw przyjacielem, potem kochankiem, jedyną bliską osobą, całym światem. Cały czas czekałam, wierząc, że w końcu będziemy razem. Kiedy chcę zacząć budować z nim coś naprawdę, zaczęłam mówić, że trzeba coś zmienić on ucieka - mówi, że do mnie nic nie czuje, z drugiej strony sam prosi o spotkania, a szuka pracy za granicą skąd kiedyś do mnie przeciez wrócił. Zachowuje się jak kompletnie niezrównoważony człowiek. Nie mam siły. Czuję się zawiedziona, oszukana, wytrącona, chudne, nie śpię, nie wiem czy on żartuje czy mówi serio. Jeszcze tydzień podczas mojego wyjazdu dzwonil, temu pisał tęskne smsy, a kiedy mówię chcę mieszkać z tobą i nie chcę już niczego udawać blokuje się, dosłownie ściana. A on jakby zupełnie nic nie czuł. Z drugiej strony wiem, ze mnie kocha. Najgorsze, że nie mam nikogo oprócz niego. On oprócz mnie. To strasznie wszystko boli.

Tylko wspolczuc:/ Widac na gole oko,ze ucieka przed odpowiedzialnoscia...albo nie chce sie wiazac z kobieta na stale albo nic do Ciebie nie czuje procz przyjazni :O

weszłam, bo nick podobny do mojego zwykle nie wypowiadam sie w takich tematach, bo nie chcę sprawiać przykrości komuś, kto i tak jest w dołku co można powiedzieć? nic, bo nic tu już nie ma do omawiania skończyć jedno, odpocząć, otrząsnąć się, ozdrowieć i zacząc coś nowego bo jakie jest inne wyjście?

No właśnie, on Cię nie kocha. Jego czyny o tym wyraźnie świadczą, więc zrób tak, jak radzą Ci dziewczyny. Zostaw go, zapomnij i zacznij żyć w miarę spokojnie...