Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek35

Czy prostytutki będą szanowane

Polecane posty

Gość darek35

Jak myślicie czy przemiany obyczajowe doprowadza do tego, że prostytutki będa kiedys szanowane. Dzisiaj wstydza sie swego zawodu i prawie nikt nie chciałby mieć matki, siostry czy żony prostytutki. Czy doczekamy kiedys czasów, że prostytutki nie będa się wstydzić swojej profesji i dla nikogo nie będzie problemem powiedzmy matka, siostra, zona czy córka prostytutka. Przeciez geje tez byli kiedys nieakceptowani a teraz przynajmniej na zachodzie większośc ludzi całkowicie ich akceptuje i nie musza się ukrywać. Myslicie, że w przypadku prostytutek tez tak będzie czy jednak nie jest to mozliwe?

Gość nie nie i jeszcze raz nie

Gość jarek informatyk
Myślę że kiedyś to nastąpi ale jeszcze wiele wody w Wisle musi upłynąć

Gość nudna
Nic nie mam do prostytutek, szanuję je nawet bardziej. Żaden inny zawod nie czyni takiego spustoszenia w życiu i umyśle kobiety. Czytałam nie jeden wywiad przeprowadzony z dziwką - i chylę czoła, rozdziawiłam usta ze zdziwienia...

Nie będą szanowane do póki nie uwolnią się spod pręgieża mafii. A te które trudnią się sponsoringiem już są szanowane i to na pewno pójdziew tą stronę.

Gość malutka_dziewczynka
dajcie spokoj, do czego to dochodzi? Prostytutki beda szanowane a dziewice po np 25 roku zycia - wysmiewane!

Gość tomaszek aleś ty głupi

Gość DAGNA
NAPEWNO TAK.NIE WSZYSCY PRZECIEŻ NIENAWIDZĄ PROSTYTUTEK,MOŻE W POLSCE 80-90% NIE LUBI ICH ALE NA SZCZĘŚCIE NIE WSZYSCY.