Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malena-

PIS przegrywa z PARTIA KOBIET!

Polecane posty

Gość łopolanka
Dzięki. Juz wczesniej to znalazlam, ale jest mocno nieaktualne i brak kontaktu.

Gość frk-09
Widzisz Miracle, jesteś tak obeznana w polityce, zę nawet nie potrafisz podjąć dyskusji. Nie umiesz argumentować. Nie mówiąc o tym, ze brak Ci argumentów :D I tak was własnie zaszczują i wykorzystają :D stare wygi sejmowe...

Gość łopolanka
Ciiiiiiiiiicho tam. Od czegos trzeba zacząć. Miracle, ja jestem za.

Gość łopolanka
frk-o9 Nie bądź od razu na "nie". Początki zawsze sa trudne. A miracle nie miała do tej pory czasu na rozmowę o programie, bo odpowiada na pytania o adresy kół. Zreszta podała adres stronki i można sobie poczytać.

Gość frk-09
Z całą pewnością, Miracle jestem dla Ciebie potencjalnym autorytetem bo wiem znacznie więcej na temat polityki i mechanizmów jakimi się rządzi. Demokracja polega na tym także, że gwarantuje wolność słowa i każdy może wygadywać dowolne głupstwa. Natomiast, dobrze zorganizowana demokracja (UK, USA) znacznie ogranicza dostęp głupoty do instytucji publicznych. Niestety w Polsce demokracja jest jeszcze niedojrzała tak jak społeczeństwo i pomimo wielu głosów, także i kobiet, TY jako część tego niedojrzałego społeczenstwa, nie potrafisz pojąć najprostszych prawideł jakimi rządzi się demokracja i sprawy publiczne.

Gość miracle**
partia wcale nie jest ,,w opozycji,, do mezczyzn- oni tez sie w niej znajduja.. malo tego- wielu mezczyzn ja popiera.

Gość frk-09
Cichoooooooooooooo... :D Widzisz, Ty także nie przyjmujesz rzeczowych argumentów.

Gość frk-09
To dlaczego ta partia nie nazywa sie Partią Kobiet i Mężczyzn? :P

Gość miracle**
ta dobra demokracja z USA mnie przeraza. Oni pod wplywem religijnych przekonan cofaja sie wstecz. W niektorych stanach juz wycofali z nauczania teorie ewolucji, Bush co chwile odnosi sie do Boga jakby byl jego prawa reka... nasz kraj juz byl na tej drodze i na szczescie wszystko sie ryplo

Gość frk-09
Już Partia Pijaków ma większy sens. Bo to ściślej określona grupa interesów, a gdyby dodać Niezamożnych to byłoby całkiem konkretnie. Proponuję: Polska Partia Niezamożnych Pijaczek i Pijaków :D

Gość miracle**
Ropa, Pan Bóg i mamona 2006-09-22 18:19 W Ameryce urojenia przestały być marginesem. Żadna współczesna potęga nie stała się w takim stopniu zakładnikiem religijnych fanatyków, którzy unieważniają dorobek nowożytnej wiedzy i nauki - mówi doradca republikańskich prezydentów Nixona i Reagana http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34181,3637521.html

Gość łopolanka
Skuli mie to moze powstać i 10 Partii Mężczyzn. Mnie tam rybka. Aby tylko mądrzy byli i mądrze rządzili. :). W naszym kraju, jak widac, kobiety są dalej wyjete spod prawa.

Gość miracle**
ciupago- czy ty widzialas sejm? przeciez tam sami faceci- a kobiety sa zjawiskiem marginalnym. nazwa wam sie niepodoba- owszem, inna bylaby mniej budzaca sprzeciw- ale juz jest taka. Kobietom zalezy na zalatwieniu swoich spraw- bo 19 lat demokracji nie spelnilo ich oczekiwan.

Gość działaczkoi agitatorko
Życie publiczne jest pełne głupstwa i śmieci. I PK jest przykładem takiego głupstwa i zaśmiecania. NIczemu to nie służy.................................................... i tu się z tobą nie zgodzę frk:) oj służy służy - właśnie zamieszaniu na scenie politycznej, odciągnięciu pewnej liczby wyborców i łatwo się domyślić komu to najbardziej służy

Gość frk-09
Wyjęła znawczyni Miracle jeden tekst i nim macha :D Jednostronną opinię uznajesz za definicję sytuacji w danym kraju. Tymczasem ja mówię o demokracji z 200letnią tradycją, która pomimo prezydentury G.W.Busha jest i tak wzorem skuteczności i szacunku dla praw obywatelskich.

Gość miracle**
W sprawie zapisów prosimy o: pisanie na adres: info@polskajestkobieta.org pisanie do Agnieszki Starzyk-Urbańskiej - zajmującej się koordynacją ośrodków regionalnych organizacja@polskajestkobieta.org tel. 0 510 144 812

Gość łopolanka
działaczko.... To na kogo glosowac?

Gość frk-09
oj służy służy - właśnie zamieszaniu na scenie politycznej, odciągnięciu pewnej liczby wyborców i łatwo się domyślić komu to najbardziej służy A ja się z Tobą :) zgodzę. Oczywiście MASZ rację! Miałem na myśli, ze nie służy to sensownemu rozwiązywaniu problemów. PK to mięso dla LiD, może jeszcze potencjalne mięsko.

Gość łopolanka
miracle Dzieki i pozdrawiam.

No nie wiem ale wróżka w szeregach partii jest przydatna :o jakby nie było z góry będę wiedziała jak pokierowac i oczyscic ze złych energii :) Pytam się po raz 3 :( ile wynosi składka miesięczna ???????????????????

Gość początkująca tarocistko
bo tych informacji po prostu nie ma, ani odpowiedzi na konkretne pytania to jest kolejny bełkot widziałam rozmowę na te tematy z pania manuelą i wypadła żałośnie, to byłoaż żenujące, zwłaszcza, że to pisarka wcześniej widziałam jak potrafiła nawijać o niczym z wielką łatwością, a tu nic, no ale jak się niewiele wie..

Gość frk-09
Kobietom zalezy na zalatwieniu swoich spraw- bo 19 lat demokracji nie spelnilo ich oczekiwan. wstaw zamiast kobiet: szewców rolników uczonych byłych pracowników pgr artystów dzieci w domach dziecka lesbijki homoseksualistów to jest taki poziom ogólności, ze wszystko można tam wsadzić i będzie pasowało

ja od partii oczekuje czegos wiecej, nie tylko klaskania w rytm slow polska jest kobieta. Kobiety pokazuja sie tutaj wlasnie ze swojej najgorszej strony. Nie wazne kto, co i jak, byle modnie i z pradem kobieta

Gość miracle**
frk- ja daze do porozumienia i rozwiazania problemow. kazdy ma prawo do swich opinii. tobie sie podoba jedno, mi drugie. nie mam czasu na dyskusje, ktore niczego nie zalatwia. Szanujmy swoje zdanie i zostanmy kaze przy swoim. zaglosujesz na Po i chwala ci za to. chyba ze ze strachu tak wciaz zaczepiasz

Gość frk-09
Taka z Manuleli pisarka jak z Mandaryny piosenkarka :p

Ok, zapisze się, zapłacę :P ale nie chcę aby przed wyborami wysłali mnie z plakatami na miasto :o :o :o Pytam się zatem, bo nie ma na stronach PK co Wy tam robicie w tej partii? jakie są konkretne Wasze osiągnięcia?