Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotecznik

Bol pod pacha...Co to moze byc???

Polecane posty

Gość stokrotecznik

Nie mam teraz okazji zajrzec do lekarza a od jakiegos cz\asu boli mnie pod pacha,Raz z jednej raz z drugiej stron,czasami z obu.NIe ejst to bol ciagly,nadchodzi taki dzien i czuje ze nadciaga ten bol,tak "ciagnie"wtedy jak reke unosze,a na drugi dzien wystepuje ten bol. Czasami jest on po obydwu stronach,lecz rpzewaznie raz jedna raz druga. I widac zaczerwoenienie... Co to moze byc...pomocyyy!!!!

Gość stokrotecznik
uzywam normalnie,codziennie rano.. Czy to za duzo?? No chyba ze jest bardzo ,ale to bardzo goraco to traktuje raz jeszcze po poludniu. Cholera boli to...

Gość kleopatra 2
ja tak mam czasami po @ albo w trakcie owulacji - -normalka, trwa to 2-3 dni

Wiesz takie dolegliwości po antyperspirancie czasem kończą sie wu lekarza przecinaniem takiego \"zaczerwienia\". Codziennie? O matko...To nie dajesz czasem odpocząć swoim gruczołom potowym? Powinno się zmieniać anty z normalnym dezodorantem. A teraz takie upały...Pomyśl o tym, ale nie bagatelizuj tylko poradz sie lekarza

Gość stokrotecznik
a to troszke mnie uspokoillyscie... Ale faktycznie,jesli znajde czas to do lekarza. Ps.u mnie tez wystepowalo to przed owulacja,teraz to "kiedy dusza pragnie"