Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artur34

Czy podnieca was to jak wasze żony kuszą innych facetów

Polecane posty

Gość artur34

mielismy kilka takich sytuacji.moja sylwia ma 28 lat, blond wlosy.duzy biust.80 D.podczas jazdy samochodem (mamy voyagera)zdjela bluzke i stanik.dla kierowcow jadacych osobowkami nie mialo to wiekszego znaczenia ale kierowcy ciezarowek mieli niezy widok jak sadze.a przynajmniej bardzo mnie kreci mysl ze ten widok mieli.kilka razy zdazylo sie tez ze poszlismy do hipermarketu a sylwia nie zalozyla stanika pod lekka bluzeczke z duzym dekoltem.reakcje mijajacych nas facetow byly ciekawe.no i najciekawsze bylo kiedy odbierala pizze ubrana w lekko przezroczysta koszulke nocna.niestety reakcji chlopaczka przywozacego pizze nie widzialem bo bylem w salonie.ale az mi stanal na sama mysl ze mlody chlopak widzal jej duze sutki przebijajace sie przez koszulke.macie moze jakies pomysly na tego typu zabawe?

Gość nie ma to jak sie
pochwalic cyckami zony:O

troche zalosne. uwazaj bo to dzielenie sie atutami Twoje zonki moze przerodzic sie w bardziej... fizyczne.

Gość artur34
Rajcuje gdy moja małżonka oddaje sie kierowcom ciezarówek w toaletach obok parkingów, mamy kilka ulubionych w scianach których ukradkiem wywierciłem otwory przez które podgladam:) Jednak tym co mnie najbardziej lubie zlizywanie resztek spermy kierowców z jej krocza oraz zapach potu niedomytego faceta którym moja ślubna jest przesiąknieta po takim stosunku:)

Gość Bardzo jest podniecajace
wepchnac wypieta dupe zony w okienko od piwnicy i obserwowac, jak rzna ja wszyscy okoliczni menele :)

Gość tak tak ......

Gość zrypany jestes

Gość mnie bardzo kręci
specjalnie jej mówię, żeby nie ubierała bielizny i chodziła w krótkich spódniczkach i sukienkach, żeby było widać cipkę gdy siada schyla sie itd.

Gość robie by sie
dobra domina przydala chlopczyku

Gość prowokują a potem płaczą
że bierzemy siłą :P