Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosina24

Owłosiony brzuch w ciązy! Ratunku!

Polecane posty

Gość owłosina24

strasznie mi "owłosiło" brzuch w ciąży! Przy pępku i na tej lini włoski stały sie grubsze, mocniejsze i ciemne a i na całym brzuchy jakby ich więcej i ciemne sie zrobiły! Naturalnie jestem blondynką o bardzo umiarkowanym owłosieniu:) Mama mówi ze sie "wytrą" te włoski potem...ale ja zaczynam sie niepokić...nie chce mieć owłosionego brzucha już zawsze!!!

no cos ty. tak samo jak czarna prega tak i te wloski ci zmnikna. nie boj sie to hormony.

Gość ja tez tak mam...
:-O

Gość owłosiona24
Ufff...myślałam już ze jestem jedyna...:) Choc wcale Wam tego owłosienia nie życze:) No własnie ja tez sie czuje zawstydzona ja mam komuś pokazac ten brzuch, albo ktoś mi podnosi koszulke. A gdyby nie te włoski to byłby naprawde ładny:):):) Mam nadzieje ze one sie faktycznie wytrą się i nie bede takim włochaczem na zawsze:)

Gość hania_30
No,a ja juz myslalam,ze jestem jedyna ciezarna kobieta ktorej brzuszek porasta wloskami:)tez mam nadzieje,ze z czasem sie one wytra:)

Gość guuuga
nic nie rob , po ciazy powinny znikanac:)mam nadzieje!

Gość bikerman
witam drogie Panie moja dziewczyna jest w ciazy i tez ma ten sam problem czy myslicie ze owlosiony brzuch moze byc spowodowanym ze jest to chlopiec i kobieta mam meksie hormony??

Moja dobra kolezanka tez tak miala:P smiesznie to wygladalo,ale jej coreczka ma juz 3 miesiace a wlosy z brzucha zniknely :P chyba wypadly ona nawet nie wie kiedy :) a takie smieszne byly:P mysle,ze u was bedzie tak samo:)

Gość z ratunkiem
to nie dlatego że ma urodzić syna...prosze was w jakim świecie żyjecie...w ciązy kobiecie zmieniają się hormony.. i tyle. nie ruszać tych włosów.jak zostawicie to same wypadną, jak zaczniecie wyrywać zaczną rosnać mocniejsze i bedzie zonk na całe życie:)

Gość mnie by takie rzeczy nie
nonka123---> To Ty masz jakies chore znajome, co Cie tak obmacuja, w dodatku obnazaja :O

Gość agael
Ja właśnie też zauważyłam białe włoski na brzuszku :) Na pewno znikną nie ma co się martwic :)

Mi w ciazy tez urosly na brzuchu ale co gorsze jestem ju zkilka ladnych miesiecy po porodzie a nie znikly i chyba nie maja zamiaru. a ze jestem brunetka to sa ciemne.

Gość wsedrfgthygfd
tez mam i przecieram je woda utlenina-sa jasniutkie:)

Gość bowler hat
Każda, bez wyjątku, czy to blondynka czy brunetka, każda ma włosy na brzuchu. Niektóre z nas maja to szczęście miec bardziej jasny meszek aniżeli czarne włosiska :] tak czy siak, nie ma czego sie wstydzić, ciąża to cudowny okres w życiu każdej kobiety :) choć gdy ja pierwszy raz je spostrZegłam lekko sie zaniepokoiłam :)

Gość ano ano co zrobisz
ja miałam włosy przed ciążą i mam teraz, do każdego badania depiluję maszynką, bo mi wstyd nawet przed lekarzem

Gość golić maszynką włosy na
brzuchu??????? chyba żartujesz! To już masz chyba zarost jak facet na brodzie !

Gość ano ano co zrobisz
nie, martwiłam się na początku że będzie ich coraz więcej i będą się rozrastać na cały brzuch, ale póki co to tylko na tej ciemnej linii do wzgórka łonowego rosną. Jadę taki pasek maszynką i tyle, nie będę przecież wyrywać teraz pesetą w ciąży :o

Gość olatola1
swoją drogą co Wy macie za znajome, które Wam bluzki podnoszą. Mnie nawet nie przyszłoby do głowy zrobić komuś coś takiego.

Gość chelaferka
heheh dołaczam do klubu owłosionych brzuchów:)) mi to sie taka scieżka pod pepkiem zrobiła, że juz sie smiałam ze bede miec wieksze włosy niz mąż. sa takie długie ze mozna ciagnać za nie, i to nie meszek ,ale włochale:)) ale ostatnio juz je zgoliłam maszynka bo wsytd nawet przed lekarka mi było.

Myślałam że ja jestem jakas neinormalna. 3 miesiąc i zwiększone włosy na brzuchu. Wstyd pokazywać ;] Znikną? Jeśli tak to kiedy? Wypadną po ciązy czy nie?

Gość tez mialamraz ogolilam
veetem bo jechalam na egzotyczne wakacje, a ostatnio usunelam peseta bo po porodzie nie zniknely..bylo mi wstyd wygladaly okropnie

Gość gość
Zboczeńce z was! Pokazujecie brzuch! I co w tym fajnego gruby brzuch ble!!! :(

Gość gość
Ja tam nie rozumiem, jak można mieć ciemne włosy na brzuchu, wstydzić się tego, ale nic nie zrobić, żeby je usunąc :o Taki problem pęseta powyrywać? Nóg, pach i c**ki też nie golicie, tylko ukrywacie, bo wstyd komukolwiek pokazać? Mam taką znajomą w pracy, co ma ciemny wąsik i też wiecznie narzeka, że to brzydko wygląda. A jak jej poradziłam, żeby sobie woskiem wydepilowała albo poszła z tym do kosmetyczki (20zł) to spojrzała na mnie jak na wariatkę :)

Gość gość
dziewczyny kupcie farbe do pasemek i rozjaśnijcie je. Włosy po tym zabiegu mam jaśniutkie i prze to nie widoczne. Najlepiej farbować włosy gdy już nie rosną gdyż po farbowaniu może wyjść odrost czyli włoski przy samej skórze będą ciemniejsze, ale wtedy można je znowu rozjaśnić.

Gość gość
Dziewczyny ja Was proszę... To stan wyjątkowy, ale minie. Włosy wypadną. O co Wam chodzi mamuśki? Naśladujecie Muchę i Sochę i ich sztab nianiek, stylistów i kosmetyczek? Wyluzujcie @ jedne

Gość gość
Co za idiotyzm z tą farbą do pasemek.. nie słyszałam o takich pomysłach nigdy..