Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi...

O co chodzi z tymi motylkami?

Polecane posty

Gość o co chodzi...

O co chodzi z tymi motylkami? Dziewczyny na kafe często piszą o jakichś motylkach (w brzuchu, bodajże). Nie rozumiem...jak byłam mała, zjadłam biedronkę i, choć tego nie pamiętam, nie wydaje mi się, że było to przyjemne. Tym bardziej jakieś motyle. Może mi ktoś wyjaśnić co to są te motylki? I dlaczego wokół nich tyle szumu?

Gość malibka85
nie wiem jak opisac to uczucie.jak poczujesz to zrozumiesz.najbardziej porownywalne do ruchow(nie mylic z kopniakami)dziecka w brzuchu matki.obys jak najszybciej poczula te motylki bo to piekne uczucie-powodzenia.pozdrawiam

Gość o co chodzi...
Dzięki za odpowiedź. Hmm, dziecka nie mam jeszcze, więc nie wiem jaka to przyjemność, gdy dziecko kopie. Wydaje mi się, że wątpliwa.:( A kiedy te motyle latają? Podczas seksu? Czy też np. namiętnego pocałunku? A może w innej sytuacji? Prawdę mówiąc, nadal nie rozumiem. To łaskocze?

Gość zdecydowanie oszalales
oj mozna poczuc motylki na sama mysl o upojnie spedzonej nocy z ukochanym mezczyzna :)

chodzi o to aby (w momencie kiedy poznasz kogoś fajnego) połknąc 8 larw jedwabnika i za około 2 tygodnie te larwy przepoczwarzą się w motyle i będą tak harcować, ze na pewno je poczujesz :D :D chyba, ze wcześniej wysrasz ale to nieczęsto się zdarza :classic_cool: 🖐️

Gość o co chodzi...
W takim razie wolę nie czuć tych motylków. Nie bawi mnie to. Mam nadzieję, że nie każdemu się to zdarza.

Gość kiedy się naprawdę zakochasz
to nie będziesz pytać co to takiego, bo sama to poczujesz:-) Kiedy na widok tego kogoś nogi będą się pod tobą uginały z wrażenia i poczujesz łaskotanie motylków :-) Mam nadzieję, że uda ci się to przeżyć i wtedy powiesz, że to najpiękniejsze uczucie na świecie

Gość o co chodzi...
Wiecie, trochę żartuję, ale pytanie jest poważne, bo naprawdę nie wiem. Także będę wdzięczna za wyjaśnienie.

Gość o co chodzi...
Czyli mam rozumieć, że każdy to przeżywa i że rozpoznaje, kiedy motylki latają, a kiedy przewraca się w żołądku, tak?

Gość o co chodzi...
A u mężczyzn też te motylki latają? Czy tylko staje? A może motylki u kobiety można porównać ze stawaniem u faceta? Jeżeli tak, to mniej więcej zrozumiałabym sens.

Gość o co chodzi...
Mogę prosić o głosu ciąg dalszy?