Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

SPADKI NA GIEŁDZIE..

Polecane posty

Gość jakaklll
Ja w każdym razie jestem podłamana i właśnie obiecałam sobie, ze przestaję zaglądać codziennie co się dzieje na giełdzie bo tylko wpadam w doły. No to mnie rzeczywistość dopadła na Kafe.:)

I po finale... WIG20 przez ostatnie pół godz. poleciał jeszcze 1,5 %, w sumie dzisiaj 5,36 % :o W dłuższym terminie na pewno nie ma co liczyć na wzrosty, pozostaje jedynie czekać na wrzesień, odrobić sierpniowe straty i spadać ;) ale to trzeba śledzić na bieżąco sytuację i prognozy, by wyjść we właściwym momencie, czyli po wzrostach, a nie jak zaczną się następne spadki, bo znowu będzie za późno, tak jak teraz ;) Co do września - jestem optymistą. To co dzieje się w USA najprawdopodobniej przyniesie sporą zawieruchę, może huragan ;) ale najgorsze dopiero będzie - może nawet dopiero w przyszłym roku. Rynek kredytowy jest o tyle specyficzny, że raczej nic nie dzieje się nagle, sytuacja jest znana od kilku m-cy i stopniowo się pogarsza, na zwroty akcji nie ma co liczyć, ani w jedną, ani w drugą stronę, także... bez paniki ;)

moja siostra rozmwiala z Zubertem dzisiaj wlasnie dzwonila i powiedzial ze spadki bede trwaly krotko. pare dni doslownie. potem wzrosnie.

Gość //////////
Tak jak powiedział jeden z doradców, kiedy ceny akcji/funduszy inwestycyjnych spadają najlepiej zacząć je kupować, kupisz za grosze, być może jeszcze trochę na nich stracisz, ale w dłuższym terminie osiągniesz dzięki temu wyższay zysk...

nigdy nic nie wiadomo. wczoraj ogladalam wywiad na tvn24 z jakims gosciem i powiedzial zeby lepiej sie wstrzymac z kupnem teraz. co sie dzieje:O

Znowu zaczyna się robić zielono ;) Godzinę temu coś się ruszyło, cały Zachód na plusie, Londyn miał przed chwilą +4 %. Na zakupy parę dni chyba trzeba poczekać, to jeszcze nie koniec spadków.

też się nad tym zastanawiam. Ale nie chcę stracić. Kurcze, sama nie wiem co mam zrobić

o matko niech się w końcu coś ruszy mam nadziej, że gorzej nie będzie tylke kasy :(

Rano indeksy poszły sporo do góry, przed południem spadek prawie do zera, potem znów na górę, teraz wszystko leci... nerwowo ;) ale narazie jeszcze jest zielono...

Zielonooo miiii :classic_cool: Ktoś tu w ogóle inwestuje/gra na giełdzie? ;) A na NewConnect? Wczoraj na Virtual Wision niektórzy zarobili ponad 1800 % :classic_cool: Dziś indeks pędzi 6,5 % na górę, oby tak dalej :D