Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokohama

Posłuchajcie...

Polecane posty

Gość jokohama

Ostatnio mojego męża za bardzo "otacza" jego przyjaciółka. Zaprasza go do kina(chodź w tym przykładzie na szczeście doczepiła sie do nich taka jej koleżanka), na spacery, A nawet ostatnio nicy dla żartów zaproponowała mu "że z jej okna doskonale widać jego pokój, gdzie znajduje się jego biuro i czy by do niej w nocy nie wpadł na kawke, herbate ciastko co tylko woli " > Dziewczyny (i nie tylko) co ja mam o tym myśleć i sądzić ? Ona przeciez doskonale wie że jest zajęty. A tak nawiasem to mają w piatek bankiet słóżbowy ,na którym będzie mój mąż i ona...

Gość a twoj mąż tak lata na każde
jej skinienie?

Gość ATORKI
no ona normalnie go podrywa:o musisz jej jakos dac znac kto tu rzadzi:P

Gość lepiej pilnuj meza
ja bym sie zaczela niepokoic na twoim miejscu. Jesli to mozliwe to na bankiet idz z mezem

Gość jokohama
"lata" to chyba za ostre określenie ale juz sama nie wiem. Jest jego przyjaciółką od lat, rozumieją sie bez słów, nigdy nie rozmawiał tak ze mna jak z nia , zawsze maja temat i wogóle. A do tego jeszcze ona ostatnio "dostała"zawód miłosny od pewnego mężczyzny więc może teraz chce odbić mojego ? Nie wiem naprawde co mam robić, jak bede chorobliwie zazdrosna to mój partner pomyśli ze ześwirowałam a chcę mu po prostu ufac. Lecz obawy zawsze zostają....

Gość soflens
jokohama a nie możesz pójść z nim? Na przyjęciu u mnie w pracy przyjście w towarzystwie swojego partnera było jak najbardziej na miejscu.

Gość jokohama
raczej nie możliwe jest wyjście z mężem na ten bankiet bo mam w tym czasie delegację i nie bardzo uda mi sie wrócić więc to raczej odpada...Kurcze ja mojemu mężowi ufam ale jak każda kobieta (nie wiem czy macie tak samo) mam takie obawy okropne :(

Gość jokohama
W pewnej chwili pomyślałam sobie ze spotkam się z nią i porozmawiam , przemówie do rozsądku żeby zostawiła go w spokoju ale jak to zrobię to ona wyczuje wtedy ze ja sie boję,że jestem zazdrosna i może "przyatakować"

Gość jokohama
Nie poradzicie mi nic ?

a nie moezzs pogadac ze swoim facetem? powiedz mu co czujesz i ze ci sie to niepodoba, itp... moze on mysli ze dla ciebie to normalne bo to przeciez jego przyjaciolka

Gość jokohama
Tak właśnie rozmawialam z nim o tym a on mówi ze za bardzo histeryzuje i obraża sie że mu nie ufam. I co jestem między młotem a kowadlem ? Ufac mu czy nie ? Jednak kurcze przeraża mnie myśle ze nic nie moge zrobić choć czuje się zagrożona :(