Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kksddf

DZIEWCZYNY DZIŚ GIN POWIEDZIAŁ MI ZE JESTEM ZA CHUDA ...ZAŁAMANA JESTEM......

Polecane posty

Gość kksddf

wchodze a on pierwsze co :"matko niech pani przytyje .kobieto ...."o co mu chodziło...normalnie rozkminiam to i rozkminiam i nie wiem czemu go tak zbulwersował widok mej figury..buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość moze jestes anorektyczka
Jaki wzrost i waga oraz wymiary. Podaj.

Gość kksddf
jasne ..jesm jak świnia właśnie.. wzrost:171 cm waga:57 kg WYMIARY: biust 94 cm talia 72 cm biodra 94cm

Gość czemu sprzedajesz
aha jasne:O lekarz nie ma prawa się w ten sposób odnosić do pacjentki - zapomniałaś języka? trzeba mu było odp

Gość stara doopa
dla mnie i wymiary i wage masz idealna,wiec nie wiem o co mu chodzi. olej go! :D ale tez sie nie odchudzaj bo teraz jest ok:)

Gość czemu sprzedajesz
absolutnie nie jesteś chuda. szczupła - hmm? więc tym bardzie nie chuda hehe

ja tez waze 57kg. ale przy wzroscie 176cm. starsi ludzie maja juz takie stereotypy, ze kobieta powinna miec cialka tu i owdzie.Nie przejmuj sie tym

Gość kksddf
no ale ja nigdy sie nie odchudzałam. mimo to jestem za chuda ...cholera ..zabolało mnie to ze tak mi wytykał mą chudość.

Gość ty chuda
? hahahah :D sorry

Gość pokaz zdjęcie
a nie. poza tym nie wierze ze lakarz co takiego powiedział

Gość moze to przez drobną budowe
ciala jestem postrzegana jako chudzina.nie wiem. ale wkurwia mnie ze ten gin mi tak powiedział. zwątpiłam w swą kobiecość przez niego.

Gość kksddf
matko jak mozesznie wierzyć ... mi nie pierwszy on tak powiedzial ale wczesniej lekarka internistka jak ustalala mi dawke antybiotyku to spytala ile waze a ja ze 57 na co ona byla w szoku i mowi ze chyba klamie jednak.bo wygladam na mniej.

DEBILE POJEBANE ma racje. Ja waze tyle samo, ajestem jeszcze wyzsza i nigdy nie uslyszalam ze jestem chuda.Waga nie zalezy od tuszy

Gość czemu sprzedajesz
ty nie jesteś chuda!! i albo ściemniasz ze tak powiedział, albo niemota z ciebie ze się nie odgryzłaś. tyle. 54cm w udzie i szczupła haha

Gość 54 masz w udzie i 171 cm.

Gość 54 masz w udzie i 171 cm.
szok.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja mam 160 cm i 55 w udzie i nogi mam szczuple bo kazdy mi tak mówi .

Gość pokaz zdjęcie
pokaz zdjecie. z Twoich wymiarów nie wynika ze masz anorektyczną figure wiec dlatego nie wierze ze LEKARZ mogl cos takiego powiedziec

Gość czemu sprzedajesz
ja również nie wierzę. PROWOKACJA ?

Gość kksddf
prowokacja....żalosne to co piszecie.. ludzie co wy jestescie jakieś chore.. przeciez podałam wymiary i widac po nich jak byk ze jestem chuda a do tego wysoka.

Gość czemu sprzedajesz
wysoka? :D nudne się te prowoakcje już robią - non stop tylko na dietach 💤

Gość pokaz zdjęcie
moze i prowolacja. sorry ale cos mi sie nie chce wierzyc w to wszystko. nie uwierze póki nie zobacze. wymiary to sobie mozna podawac. co z tego ze sie poda skoro nie widac calej sylwetki?

Gość czemu sprzedajesz
oj i teraz pod kilkoma nickami laska pisze zeby było ze wiecej osób tak myśli - żałosne to jest właśnie:O

Gość kksddf
a skąd ja wezme fote jak nie mam cyfrówki ani fot na tym kompie swoich bo pisze z pracy.:(no ludzie...

Gość pokaz zdjęcie
wstydzisz sie pokazac? ile to wymazac twarz w photoshopie? tylko nie mow ze nie masz ani jednego zdjecia na kompie bo w to nie uwierze.

Gość jasne ze ma ale chyba
tylko na wadze.bo wymiary ma normalne. tylko ręce i nogi za chude.więc niech nie wymysla.

Gość czemu sprzedajesz
jasne - powinna ważyć ok 80kg. wtedy była grubsza od was więc nie byłaby konkurencją więc byłoby dobrze.. ;) nicole richcie zaszła w ciążę ważąc 40kg i ma się dobrze - bzdury piszecie ze nie mozna zajść. moje szczuplutkie znajome też zachodzą bez wspomagaczy itp..

Gość kksddf
matko ludziska ja nie klamie.. chyb alekarz widzi no nie.. sam gin mi powiedzial ze jestem za chuda i musze przytyć ..dlaczego więc wy wmawiacie mi ze jest inaczej..wage przecież mam za niską także....

Gość pokaz zdjęcie
mam znajome ktore są naprawde chudziutkie (BMI ok. 16-18) i jakos zadna nigdy nie usłyszała od ginekologa ze musi przytyć. moja mama zaszła w ciąze(wpadla), gdy miała BMI 17,5, wiec nie sądze zeby tzreba bylo wazyc nie wiadomo ile zeby zajsc . tu juz przesadzasz dziewczyno